kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

63 yaşındaki Emel Sayın 2008'e aşık girdi

ÖNER ÖNGÜN - MAGAZİN
Yıllardır kalbi boş olan Emel Sayın artık hayatında birinin olduğunu açıkladı: Yeni yıl bana uğur getirdi. Ama erkek arkadaşımla beni yakalayamazsınız..
Türk Sanat Müziği'nin ünlü sesi Emel Sayın (63), 2008 yılına yeni bir aşkla girdiğini söyledi. Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 86. yıldönümü nedeniyle önceki akşam Sheraton Otel'de düzenlenen davette sahne alan sanatçı, sahne öncesi basın mensuplarına 2008 yılının uğuruna inandığını anlatırken, yeni yıla kalbi dolu girdiğini de açıkladı. Sayın, "Daha çok yeni bir birlikteliğin içerisindeyim. İsmini ve ne iş yaptığını söylemeyeceğim ama bizi kesinlikle birlikte görüntüleyemeyeceksiniz. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Beni, erkek arkadaşımla görüntüleyen gazeteciye büyük bir ödül vaat ediyorum" dedi.

EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM
Sayın ilişkisi ile ilgili bu sözlerinin ardından hayatında pişman olduğu tek şeyin annelik duygusunu tadamamak olduğunu da anlattı. Bugüne kadar anne olabilmek için önüne fırsatlar çıktığını ama bir türlü doğru insan ve doğru zamanı bulamadığını söyleyen ünlü sanatçı, gazetecilerin "Hiç estetik yaptırdınız mı?" sorusuna ise, "İnsanlar ihtiyaç olduğunda estetik yaptırmalılar" diye yanıt verdi ama kendisi ile ilgili açıklama yapmadan sahneye çıktı.