kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aşıksan ondan gayrı her şey yalan oluyor

Üç senedir oyuncu Zeynep Beşerler ile birlikte olan Kenan İmirzalıoğlu aşık olunca neler hissettiğini anlattı: Aşık olunca ondan gayrı her şey yalan! Aşkın böyle bir illüzyonu var! Her şeyi onunla düşünüp, her yere onu görüyorsunuz..
Şimdiye kadar oynadığı televizyon dizilerinde 'astığım astık', 'kestiğim kestik' bir tipi canlandıran Kenan İmirzalıoğlu, son filmi 'Kabadayı'yı ve özel hayatını Cosmopolitan dergisine anlattı. Filmde yetimhanede büyümüş 'Devran' adlı bir karakteri oynayan İmirzalıoğlu; aşk olduğunda geri kalan her şeyin yalan olduğunu söyledi...

DİZİ Mİ FİLM Mİ?

Sinemanın ön çalışması daha titizce yapılıyor. Çekim ekibi çok daha konsantre hazırlanıyor. Dizi projesinde ortalama 100 sayfalık senaryoyu bir haftada çekmek zorundayken, sinema filmini 1.5-2 ay gibi bir sürede çekiyorsunuz. Ve tabii o zaman da daha içinize sinerek çalışıyorsunuz. O yüzden de ortaya çıkan sanat ürünü daha değerli oluyor. Televizyon ise oyuncunun ayakta kalmasını sağlıyor, inkar edemem.

GÜNE NASIL BAŞLAR?
Sabahları yüksek sesli müzikle uyanırım. Cazdan türküye müzik kalitesi çok iyi olan her şeyi dinlerim. Güne iyi bir kahvaltı ile başlarım. Spor ise benim için vazgeçilmezdir. Zamanım kısıtlıysa evde spor yaparım, değilse spor merkezine giderim. Arkadaşlarımla Play Station oynarız. Genelde evde sohbet etmeyi seviyorum. Kendimi en rahat hissettiğim yer evim diyebilirim. Gece hayatını sevmiyorum.

MUTFAKLA ARASI NASIL?

Mutfakta çok marifetli değilim ama marifetli olanları çok severim. Yemek keyif ve lezzet vermeli... Fiziğimden belli etmesem de yemeğe karşı bir düşkünlüğüm var. Önceden Anadolu mutfağını seviyordum ama Zeynep'le (Beşerler) beraber olduktan sonra Ege mutfağı ve zeytinyağlılarla tanıştım. Başta Ege'ye özgü yemekleri çok fazla aramazken artık onlarsız yapamıyorum.

AŞIKSA NE YAPAR?

Aşık olunca ondan gayrı her şey yalan oluyor. Aşkın böyle bir illüzyonu var sanırım. Her şeyi onunla düşünüp, her yerde onu görüyorsunuz. Tabii aşk o anki modunuzla da ilgili... Eğer uygun bir modda değilseniz hayatınızdan biri teğet geçer ve siz farkına bile varmazsınız. İki yıl sonra aşka susamış bir anınızda onu görür ve aşık olabilirsiniz. Yani zamanlama çok önemli... Gerçek aşk birçok faktörün bir araya gelmesinden oluşuyor.
Haberin fotoğrafları