kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
VIP alışveriş kimi zaman kadınların bir araya gelme bahanesi.

Türkiye'deki VIP'ler için:

29.12.2007
Beymen, İstanbul
Beymen mağazalarının VIP bölümlerinde ikramlar eşliğinde kıyafetlerinizi deneyebiliyor, isterseniz La Prairie bakım kabinlerinde cilt bakımınızı, Erdem Kramer'de saçlarınızı yaptırabiliyorsunuz. Aynı zamanda ev ya da iş yerine de uzman satış ekibi istekleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçilen ürünleri gönderebiliyor. Siz alışverişinizi yaparken, eşinizinde derbi maçını izlemesi sağlanıyor.

Vakko, İstanbul
İstinye Park mağazasında VIP alışveriş için hem erkek hem de kadın bölümünde iki ayrı özel oda sunan Vakko, müşterilerin talebi doğrultusunda dileyenleri mağazaya getirip evine geri götürüyor. Klasik Vakko arabası da bu hizmet için kullanılıyor.

Harvey Nichols, İstanbul
Harvey Nichols'ın VIP hizmetlerinden biri de kişiye özel danışmanlık hizmeti. Müşterilerin stiline göre modeller sunarken, bu kıyafetleri tamamlayacak saçmakyaj önerilerinde de bulunuluyor. Aynı zamanda Harvey Nichols Cab (Taksi) müşterilerini arzu ettikleri saatte diledikleri adresten alıp mağazaya getiriyor ve daha sonra tekrar istedikleri adrese bırakıyor. Mağazaya gelmeye vakti olmayan müşterilerin istedikleri koleksiyonları, ev ya da ofislerine götürülüp denemeleri de sağlanıyor.

Cartier, İstanbul
Mücevher alırken özel ilgi görmeyi kim istemez! Özel bir odada mücevherlerinizi denerken size eşlik eden yakınlarınızla da keyifli vakit geçirmeniz düşünülmüş. Cartier'de şampanya ve kanepeler ikram edilirken, lüksün tüm keyfine varıyorsunuz.