kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ocak 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Demet Akalın ile Oğuz Kayhan, yaklaşık iki yıl önce sürpriz bir kararla evlenmiş ve kısa süre sonra boşanmışlardı. Ayrıldıktan sonra da birlikte yaşayan ikili, çocuk sahibi olmayı hedeflediklerini söylüyor.

Saunayı yaktım beraber girelim

Ünlü popçu Demet Akalın, üç yıldan beri birlikte olduğu eski kocası Oğuz Kayhan'ı çok yakışıklı bulduğunu ve Brad Pitt'ten daha çok beğendiğini söyledi. "Oğuz çok karizmatik bir erkek" diyen Akalın, eski eşinin en çok etkilendiği özelliklerini Hafta Sonu dergisine şöyle anlattı:

Babacan davranır
"Benim için en önemlisi, Oğuz'un insancıllığı. Babasız bir çocukluk geçirdiğim ve baba kavramını bilmediğim için bu beni etkiliyor. Kurban Bayramı'nda griptim; annem, dayım, anneannem beni bırakıp gitti. İlaçlarımı içiren, beni uyandıran, 'Saunayı yaktım hayatım, hadi gel birlikte girelim' diyen Oğuz'du. Bana babacan yaklaşmasını çok seviyorum..." Oğuz Kayhan ise Demet Akalın'dan ilk ne zaman etkilendiğini şöyle açıkladı: "Ben Demet'in ayaklarına vuruldum. Sekiz yıl önce o zamanki kız arkadaşımla birlikte Demet'in çalıştığı gece kulübüne gitmiştik. Sahnede ayaklarına 15 dakika kilitlenip kaldım..."
Haberin fotoğrafları