kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Aralık 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Melek Yargıcı'nın yüzüğünde 'Allah' yazısı yer alıyor.

Melek ile Didem yeni yılda sorun istemiyor

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Bu yıl alkol tedavisi gören Melek Yargıcı ile tutuklanan sevgilisi Murat Karakurt yüzünden sıkıntılı günler geçiren Didem Taslan; "2008'de sorun yaşamak istemiyoruz" dedi..
Önceki gün Profilo Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen mini defile, 2007'de sıkıntılı günler yaşayan Melek Yargıcı ile Didem Taslan'ı aynı podyumda buluşturdu. Defileden sonra gazetecilerle sohbet eden Melet Yargıcı, "Bu yıl benim için sıkıntılı geçti" diyerek şunları söyledi:

ALLAH HEP BENİM YANIMDA

"18 yaşımdan beri alkol aldım ve sevgilim yüzünden bağımlılık seviyesine ulaştım. Halen alkolü bırakmak için yoğun çaba harcıyor ve psikolojik destek alıyorum. Aynı sorunları 2008'de yaşamak istemiyorum." Parmağındaki iri yüzükle dikkat çeken Yargıcı, "Yüzüğün üzerinde Allah yazıyor. Allah her zaman benim yanımda" dedi.

AŞK DEĞİL İŞ İSTİYOR

Geçtiğimiz aylarda, akaryakıt kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle tutuklanan sevgilisi Murat Karakurt nedeniyle emniyette sorguya çekilen Didem Taslan ise; yeni yılda 'aşk değil iş' istediğini söyledi. "Geçmiş geçmiştir, önümüze bakmamız lazım" diyen Taslan, "Aşk ve evlilik her yaşta olur. O yüzden önceliğim işimde" şeklinde konuştu.
Haberin fotoğrafları