kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İbrahim Tatlıses

Aynı plak şirketinin iki sanatçısı İbo'ya yüklendi

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Geçtiğimiz günlerde çıkan albümünde Fatih Ürek'in herkesin dilindeki 'Hade Hade' şarkısını seslendiren Sefarad grubunun eski üyesi Sami Levi, "Şarkıyı isteyen Tatlıses'in adamları tarafından tehdit edildim" dedi..
Tatlıses'in adamları beni tehdit ediyor
Sefarad grubundan ayrıldıktan sonra ilk solo albümünü geçtiğimiz günlerde çıkaran Sami Levi, geçen yazın en sevilen şarkılarından 'Hade Hade' yüzünden tehdit aldığını söyledi. İlk olarak Fatih Ürek'in seslendirdiği şarkıyı İbrahim Tatlıses albümüne koymak istemiş ancak Sami Levi, erken davranıp şarkıyı aldı. Sami, şarkıyı Bulgarca- Türkçe karışık okuyarak albümüne koydu.

Biraz tırsıyorum!
"Olaylı şarkının sözlerini değiştirerek, orijinal versiyonunu yaptık" diyen Sami, tüm dikkatleri üzerine çekecek şu açıklamayı yaptı: "Fatih Bey'le (Ürek) hiç problemimiz yok ama İbrahim Tatlıses tarafından tehdit ediliyorum." Sami sözlerine şöyle devam etti: "Bu şarkı herkesin dilinde. Ben de o yüzden albüme koydum. Ama İbrahim Bey'in adamları beni arayarak, bu şarkıyı neden okuduğumun hesabını soruyor ve beni rahatsız ediyorlar. Otomobilime binerken biraz tırsıyorum." Sami şarkının sözlerini neden değiştirdiğini belirtirken de "Sonuçta şarkı anonim. İsteyen istediği şekilde okuyabilir. Ancak ben bir Tatlıses hayranı olarak bu şarkıyı okumasını istemem. Bu şarkı hiç ona göre değil" diye konuştu.

Ürek tedbirliydi
Öte yandan yeni albümünde müziği anonim olan bu şarkıyı okuma planları yapan İbrahim Tatlıses, her fırsatta şarkıyı çok beğendiğini dile getiriyordu. Ancak 'hayatımın şarkısı' dediği 'Hade Hade'yi kimseye kaptırmaya niyeti olamayan Fatih Ürek, bu konuda oldukça tedbirli davrandı.
Haberin fotoğrafları