kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
NihatDoğan yenialbümününtanıtımındaestisavurdu...

İ.T.'nin adını bir daha ağzıma almayacağım

İlker GEZİCİ-MAGAZİN
Önceki gün 'Zoruna mı Gitti' isimli albümünün tanıtımını yapan Nihat Doğan, daha önce de 'pijamalı türkücü' dediği İbrahim Tatlıses'e düzenlediği basın toplantısında yeni bir isim koydu: Ben ona kısaca İ.T. diyorum.....
Nihat Doğan önceki gün son albümü 'Zoruna mı Gitti'nin tanıtımı için basın toplantısı düzenledi. Doğan albümündeki şarkıları anlatırken, kendisine bir şarkı hediye eden Kayahan'a minnettar olduğunu söyledi. Doğan albümün isim şarkısı 'Zoruna mı Gitti'ye Özcan Deniz ve İbrahim Tatlıses'in de talip olduğunu belirtti ve "Şarkıyı ilk biz alıp, repertuvarımıza koyduk ama biz okuduktan sonra talipleri arttı. Bu yüzden 10 katı para ödedik" dedi.

Özcan hatalı
Geçen hafta Kanal D'nin yılbaşı çekimlerinde Özcan Deniz'in selamını almayan Nihat Doğan "Kavga etmedik, tartıştık" derken, eski sevgilisi Seda Sayan'ın programında onu yere yatırıp öpen Özcan Deniz'e bozulduğunu itiraf etti: "Bizim ağzımızdan ayrılık kelimesi çıkmadan, bu arkadaşımın yanlış yaptığını görmüş ve tepkimi koymuştum. O olayı unutmadım. Karşılaştığımızda da selamını almadım. Bu benim en doğal hakkım. Bu arkadaşımın unutmuş olduğu değerleri hatırlatmak istedim. Bu bir zihniyet farkıdır." Deniz'in "Ben yaptığım hatayı bilmiyorum" demesi üzerine "Sen bilmiyorsan ben de anlatmam. Anlatsam da anlamazsın cevabını verdiğini söyleyen Doğan "Ben kavgacı bir insan değilim. Hiçbir zaman değişmedim, değişmeyeceğim" şeklinde konuştu.

Kısaca İ.T. diyorum
Doğan şu sıralar Seda Sayan ile çok samimi olan İbrahim Tatlıses'i de diline doladı. Daha önce katıldığı TV programlarında ve röportajlarında İbrahim Tatlıses'e 'Pijamalı türkücü' lakabını takan Doğan, gazetecilerin barışıp barışmadıklarını sorması üzerine yine Tatlıses'i kızdıracak sözler sarfetti: "Bana o kişiyi sormayın. Ben onun ismini ağzıma almam, almayacağım. Ben ona kısaca İ.T. diyorum. Artık 60 yaşını geçti ve yolun sonuna geldi. O gitsin kavgasını Petek Dinçöz'le yapsın."
Haberin fotoğrafları