kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kovalar'ın maddi zorluklarına yakınları büyük destek verecek

FİLİZ ÖZKOL
Yeni yıl yaratıcı Kovalar için maddi anlamda zorlayıcı olacak. Ekip çalışmasına liderlik yapıp, zirveye çıkacaklar ama bütçeye dikkat!..
Yardımsever ve gerçeği arayan insanlar olarak; yeni yılda yeni projelere yoğunlaşabilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel anlamda kendinizi tazeleyebilirsiniz. Bu yıl sizin için yeniden doğuş gibi olabilir. Geçmişte çok yorulduğunuz için, artık gereksiz ayrıntılar üzerinde fazla uğraşmak istemiyorsunuz.

YENİLENDİĞİNİZİ HİSSEDECEKSİNİZ
Artık hoşlanmadığınız konulardan kendinizi arındırmak isteyeceksiniz. Aşırı uçlarda dolaşan karar verme mekanizmanız devrede olacak. Yalnız kalma isteğinizin bu yıl geçmiş senelere göre çok daha işe yaradığını göreceksiniz. Kendinize yoğunlaşarak, içsel anlamda yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Bu yıl iş çevreniz genişleyecek ve yoğunluğunuz artacak. Gelirleriniz de bu paralelde artarken, yorulduğunuzu hissedeceksiniz. Yeni yılda ekip çalışmasının önemini kavrayacaksınız. 7 Ocak-21 Şubat günlerinde tanışacağınız önemli kişiler sayesinde büyük bir iş potansiyeli ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 6-20 Nisan döneminde sizi zirveye taşıyacak bir ekip çalışmasına liderlik yapacaksınız. Bu dönemde harcamalarınıza da belli bir disiplin kazandırmanız gerekebilir. 16-24 Nisan arasında, yeni bir iş teklifi gündeme gelecek. Maddi konularda olabilecek iniş ve çıkışlara dikkat edin. 16-24 Mayıs'ta sosyal aktivitelerle ilgili fazla para harcayıp, sıkıntıya girebilirsiniz. Bu arada ortağınızla aranızda oluşacak zıt fikirler, karşınıza sorun olarak çıkabilir. 3-17 Haziran arasında gecikmiş borçlarınız başınıza dert açabilir.

MADDİ DESTEK GÖRECEKSİNİZ
14-22 Haziran arasında bütçenizi kontrolde zorluklar yaşayabilirsiniz. 16 Temmuz-16 Eylül döneminde, iyi işler yapabilirsiniz. Adımlarınızı iyi hesaplamalısınız. 10-18 Ekim'de yakınlarınızdan maddi destek gelebilir. Özellikle uzakta yaşayan bir kişiden yardım görünüyor. 8-16 Kasım, sürpriz fırsatların oluşabileceği bir dönem. Gelirleriniz 11 Aralık'tan sonra artacak.

YARIN: BALIK BURCU