kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Aralık 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
‘BANA BAKINCA SİNİRLENDİM’ Babasını dövdükten sonra canının sıkıldığını anlatan Bircan Adsan, Edip Erdem’i kendisine baktığı için sinirlenip öldürdüğünü söyledi.

'Ne bakıyorsun' diye döve döve öldürdü

Fatih ULAŞ SABAH
Evde babasını dövdükten sonra sokağa çıkan Bircan Adsan, yoldan geçen Edip Erdem'i döverek öldürüp teslim oldu..
İstanbul Fatih Muratpaşa mahallesindeki evinde önceki gece tartıştığı babası Ayhan Adsan'ı döven 25 yaşındaki Bircan Adsan daha sonra dışarı çıkıp sigara yaktı. Yolda sigarasını içen Adsan, bu sırada muayene olmak için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sıra almaya giden 43 yaşındaki Muammer Edip Erdem'e "Ne bakıyorsun" diyerek laf attı.

EVE DÖNÜP BANYO YAPTI
Adsan, bir anda Erdem'in üzerine saldırırarak hasta adamı döve döve öldürdü. Muammer Edip Erdem olay yerinde can verirken, elindeki poşette bulunan ilaçlar da çevreye saçıldı. Hiçbir şey olmamış gibi tekrar evine giden Adsan, banyo yaparak üstünü değiştirdi. Ardından tekrar dışarı çıkıp cesedin başında bekleyen polislerin yanına giden Adsan cinayeti itiraf etti. Polisler tarafından gözaltına alınarak Şehremini Polis Merkezi'ne götürülen ve daha önce cezaevine girdiği öğrenilen Adsan ifadesinde babasını dövdükten sonra canı sıkıldığı için dışarıya çıktığını anlatarak, "Bana bakınca sinirlendim ve öldürdüm" dedi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, daha önce psikolojik tedavi gören Adsan'ın babası Ayhan ve annesi Ayşen Adsan'ın da ifadelerine başvurdu.
Haberin fotoğrafları