kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İşte liderlerin bayram programı

Yeni Haber
Liderlerin bayram programları belli oldu. Yarın başlayacak Kurban Bayramı'nı liderlerin bir kısmı seçim bölgelerinde bir kısmı ise Ankara ve İstanbul'da geçirecek.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bayram programı henüz netlik kazanmazken, TBMM Başkanı Köksal Toptan Kurban Bayramı'nı seçim bölgesi Zonguldak'ta geçirecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geleneği bozmadı ve bayramın ilk günü yine İstanbul'da olacak. Erdoğan'ın daha sonraki günlerdeki programı ise henüz belli olmadı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın da Kurban Bayramı'nda Ankara'da olacağı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bayramı seçim bölgesi ve memleketi Antalya'da geçirirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da olacak. Bahçeli, bayramın ikinci günü genel merkezde partililerle bayramlaşacak.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer de Kurban Bayramını Ankara'da geçirecek.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ise bayramın ilk iki gününü Ankara'da geçirecek, bayramın 2. günü partisindeki bayramlaşmaya katılacak. Sezer, daha sonra İzmir'e gidecek ve bayram sonuna kadar burada kalacak.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, bayramın birinci ve ikinci gününü seçim bölgesi Sivas'ta, üçüncü ve dördüncü gününü ise Ankara'da geçirecek.

Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu ve DTP Eş Başkanı Aysel Tuğluk ise Ankara'da olacak.

Bu arada, siyasi partilerin genel merkezlerinde, Kurban Bayramının ikinci günü olan 21 Aralık'ta hareketlilik yaşanacak. Siyasi parti heyetleri karşılıklı bayram ziyaretlerinde bulunacak. Aynı gün öğleden sonra da genel merkezlerde partililerle bayramlaşma gerçekleştirilecek.

(ANKA)