kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Stavros Niarchos’u Mary Kate Olsen’ın elinden alan Paris Hilton, Yunanlı varisi başka bir kadına kaptırmayı hiç istemiyor.

Yunanlı varisi paylaşamadılar

Paris Hilton ve Mary Kate Olsen, Yunanlı varis Stavros Niarchos yüzünden birbirine girdi. Her iki güzelle de bir dönem aşk yaşayan varis, şimdilerde iki yıldızı aynı anda idare ediyor..
Henüz 22 yaşında olmasına rağmen çapkınlıklarıyla adından söz ettiren Yunanlı varis Stavros Niarchos, Hollywood yıldızlarının da gözdesi...

Paris'le aldattı
2005 yılında Paris Hilton'la aşk yaşayan ve bu sayede herkes tarafından tanınan genç adam, Hilton'dan sonra ünlü aktris Mary Kate Olsen'la bir ilişki yaşamıştı. Niarchos, şimdilerde hem Hilton'la hem de Olsen'la görüşüyor. Geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta bir kulüpte Mary Kate Olsen'la öpüşürken görülen varis, bu olaydan birkaç gün sonra Miami'de Hilton'la sarmaş dolaş eğlendi. Niarchos'u paylaşamayan güzellerin hikayesi geçmişe dayanıyor. İki yıl önce Olsen'ı Paris'le aldatan genç varis, iki güzel arasında o günden beri paylaşılamıyor. Olsen'a yakın kaynaklar, genç aktrisin Paris Hilton'dan nefret ettiğini söyledi.
Haberin fotoğrafları