kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Telekız tecavüzüne istenen hapis: 236 yıl

Nazan ERDEM SABAH
Adana'da 2 hayat kadınına silah zoruyla tecavüz edip, telefonlarını ve paralarını alan 7 sanık için 12 ila 62 yıl hapis istendi..
Adana'da, 5 ay kadar önce para karşılığı ilişkiye girmek üzere anlaştıkları 2 hayat kadına silah zoruyla tecavüz eden ve paraları ile cep telefonlarını gasp eden 7 sanık hakkında 12 yıldan 62 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Kadınları pazarlayan 2 kişi hakkında da 4 yıla kadar hapis cezası istendi. Geçtiğimiz 3 Temmuz'da zanlılar Şenol D., Osman P. ve Sıdık Ö., anlaştıkları iki kadını Madama Mezarlığı yakınındaki boş bir araziye götürdü. Burada Şenol D. tabancasının kabzasıyla Gülşah E.'ye vurarak yaraladı. Ardından Şenol D. ve Sıdık Ö. Çiğdem Ç.'yi otomobile götürüp silah zoruyla tecavüz etti. Bu arada telefonla arkadaşlarını çağıran Şenol D. ve 2 arkadaşı, Gülşah E.'nin kameralı cep telefonu, 300 YTL'sinin bulunduğu çantası ile Çiğdem Ç.'nin içinde cep telefonu, cüzdanı ve bankamatik kartı olan çantasını gasp etti. Kısa bir süre sonra ise olay yerine telefonla çağrılan Hakan G., Fatih G., Fahri B. ve Fehmi B. geldi.

TELEFONA KAYDETTİ
Şenol D. ve Osman P. daha sonra Çiğdem Ç.'ye de tecavüz etti. Şenol D. ile kimliği tespit edilemeyen bir kişi de iki kadının cep telefonuyla tecavüzü görüntüledi. Tecavüz sonrası da Fatih G. motosikletle kadınları, 5'er YTL de para verip Çamlıbel Mahallesi'nde otoban kenarına bıraktı.