kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yüzümdeki çizgiler benim için çok kutsal

02.12.2007
- İstediğiniz gibi yaşamak, sokaklarda istediğiniz gibi yürümek, kahkahalar atmak, uçuk kaçık davranmak, deli dolu giyinmek mesela... Hiç böyle şeyler istemediniz mi?
- Şimdi elde ettiğim değerler beni o kadar mutlu ediyor ki... Sonuçta insanız, yaşam kısa, ben o kadar ilgi, o kadar sevgi görüyorum ki, bunun en yüce değer olduğuna inandırdım kendimi.

- Yorulmadınız mı?
- Fiziksel olarak tabii ki yoruluyorsun ama başarıyı gördükçe bunların hiçbirini dert etmiyorsun. O yıllar içerisinde de her şeyi kaçırdım.

- Bir zamanların en yakışıklı, en beğenilen erkeğini korkutmuyor mu yaşlanmak?
- Bana diyorlar ki sokakta... Gazeteler bile yazdı saygısızca; 'Kadir İnanır Londra'ya gidip estetik oldu.' Bunu yazan terbiyesiz! Gideceksin Londra'ya, hangi klinikte olduysam bunu tespit edeceksin, elinde bir belge olacak ki böyle bir karakter zedelemesine cesaret edeceksin. Şimdi bakın, yılların yüzüme verdiği çizgiler benim için çok kutsal. Onları yok eder miyim, bu kadar cehaletin içine düşer miyim? Onları çok seviyorum.

- 59'uma geldim dediniz...
- Babam beni 59 yaşında kazandı...

- Hâlâ çocuk yapabilirsiniz demek ki!
- Valla bilemiyorum kısmetse (gülüyor)

- Gerçekten yaşlanmaktan korkmaz mısınız?
- Niye korkayım!

- Ben yaşlılıktan korkarım mesela...
- Ben korkmam; o yaşlılığın güzellikleri var. Benim bütün derdim ne biliyor musunuz, bir şeyleri daha görebilmek. Onlar ne biliyor musunuz? İnsanlar hep mutlu olsun, herkes gülsün, güzel yaşasınlar.

- İnsanları bırakın, siz ne düşünüyorsunuz?
- Yer çekimi kanununu yok mu sayacaksın? Eskisi kadar hızlı koşabilir miyim? Böyle fiziksel bazı çöküntüler elbette var ama o kadar doğal ki. Çok dikkatli yaşamaya çalışıyorum o yüzden. Sağlığa zararlı beslenmeyi kontrol etmeye çalışıyorum. Her gün bir saat spor yapıyorum.

- Kadirizm rakıyı bıraktı, şaraba döndü mesela...
- Tabii, adam "Rakı içme, şarap iç," diyor, dikkat edeceksin. Bir tek sigarayı bırakamıyorum.