kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
atv’nin çok beğenilen dizisi ‘Sıla’nın da yönetmeni olan Gül Oğuz oğlu Muratcan ile poz verdi.

Doğum gününde yıldızlar geçidi

MUSTAFA DERYAHAN - MAGAZİN
Gül-Mustafa Oğuz çiftinin oğulları Muratcan'ın doğum gününe Sezen Aksu'dan Şener Şen'e kadar pek çok ünlü isim katıldı. Aksu basının içeri alınmadığı gecede mini bir konser verdi..
Most Production'ın sahibi ve Sezen Aksu'nun eski menajeri Mustafa Oğuz ile yönetmen eşi Gül Oğuz, oğulları Muratcan'ın 18. doğum gününü Nişantaşı Tuus Restaurant'ta verdikleri bir davet ile kutladılar. Sanat ve iş dünyasının önemli isimlerinin katıldığı gecede Sezen Aksu "Elime doğdu" dediği Muratcan için mini bir konser de verdi. Doğum gününe Sezen Aksu ve oğlu Mithatcan Özer'in dışında Emel Sayın, Şener Şen, Emel- Erol Evgin, Gülşen Bubikoğlu- Türker İnanoğlu, Mustafa- Lüset Taviloğlu ve İskender Atakan da katıldı.

NORMAL BİR KUTLAMA

Mekandan Mustafa Oğuz'un kolunda çıkan Sezen Aksu kapıda kendisini bekleyen onlarca basın mensubunu görünce, "Nasıl herkesin bir doğum günü kutlaması oluyorsa bu da öyle sıradan bir gece... Fazla büyütüyorsunuz" diye konuştu. Aksu basın mensupları ile sohbet ederken, karavan tipi aracı yol ortasında beklediği için Nişantaşı trafiği bir süre karıştı.
Haberin fotoğrafları