kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Aralık 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kızımı üvey babayla görsem kahrolurum!

02.12.2007
- 'Ben sevdim sevildim ama hiç âşık olmadım' demişsiniz. Bu doğru mu?
- Ya bakın Şirin Hanım; bu aşk kelimesinde anlaşalım. Aşk ne demek? Bende aşktan daha büyüğü var, tutku var! Ne oldu şimdi? Geberip gider, verem olursunuz.

- Aşk yok mu yani?
- Aşk diye bir şey yok, aşk bir simge, kaybolup gider, bozulur. Tutku bozulur mu?

- Aşk dedikleri şey de zaten tutku değil mi?
- Hayır onun üst aşaması. Ben aşk kelimesine sığdıramıyorum. Şimdi kaç tane aşk var?

- Ne demek o?
- İlahi aşklar var, fiziksel aşklar var... Kavramı analiz etmek lazım, açmak lazım iyice. 'A ben sana âşık oldum' diye bu kadar ucuz kullanılmaması gerek. Çeşitli aşamalardan geçmiş, en yüce noktaya gelmiş olabilir, bunun adına aşk diyebilirsiniz tamam ama ben bu süreci tamamlayan ilişkiler yumağını daha görmedim! Yalan konuşmasınlar insanlar. "Ben sana âşık oldum!" Yok ya, niye ayrıldın o zaman, üstelik iki tane çocuğun varken? Düşünebiliyor musun, 20 sene önce biriyle aşk yaşadım, evlendim, çocuğum oldu, sonra anlaşamadık ayrıldık, kız geldi 20 yaşına, bir üvey babayla bir restoranda yemek yerken ben de geliyorum. Ölürüm kahrımdan herhalde!

- Bu yüzden mi evlenmediniz?
- Tamamlayamadım o aşamayı, ah tamamlasam... Yoksa ben geri zekâlı mıyım, istemez miyim? Sana bu kadar açık her şeyini anlatan bir adam bir yanı böyle kırık dökük yaşar mı?

- Bir yanınız kırık dökük mü?
- Çocuk anlamında eksiğim. Hayatım boyunca oraya kadar taşıyamadım bir ilişkiyi. Anlatabiliyor muyum ne demek istediğimi?

- Anladım da... Çocuğunuz olsun ister miydiniz?
- Niçin istemeyeyim ya! (sesi yükseliyor) Bütün dünyanın çocuklarını kendinden fazla seven insan kendi çocuğu olsun istemez mi?

- Peki tamamlayamadığınız şey, olmayan ne?
- Beceri meselesi bu; bir ilişkiyi sizin tarif ettiğiniz noktaya getiremedim, beceremedim. Kendi ailemde ve yakınlarımda çok parçalanmış aile gördüm, bu da korkuttu. Ayrıca çok yoğun bir kavganın içindeyim. Bu mücadelenin de bunu gerilettiğini anlatmaya çalışıyorum.