kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ex'çiler ve Next'çiler bu partide buluşacak

ECE SARUHAN
Facebook'un en popüler grubu 'Ex'ten Next Olmaz' bugün Supper Club'ta bir parti düzenliyor. Eski ve yeni sevgililer buluşuyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ex'çiler ve Next'çiler bu partide buluşacak
Ne Kuzey Irak operasyonu, ne de doların durumu... Aylardır Türkiye'de en çok konuşulan konular arasında 'facebook' çılgınlığı başı çekiyor. Son dönemin en popüler sosyalleşme ortamı olan sitede, her gün başka bir grup kuruluyor. Bu gruplar arasında yer alan 'Ex'ten Next Olmaz-En İyisi En Yenisi', 'eski sevgili (ex), bir sonraki sevgili (next) olur mu?' sorusuna cevap arıyor. Başka bir ifadeyle grubun sayıları 6 bine yaklaşan üyeleri kendi aralarında, 'Aşkta yenilere mi yer verelim, yinelere mi' tartışması yapıyor.

Aşk masalı
Grubun kurucuları Neslihan Uğurlu ve Betül Bovya, kendilerinin tercihinin yenilerden yani next'lerden yana olduğunu, bu nedenle de gruplarına böyle bir isim koyduklarını söylüyor. Çok yakın arkadaş olan ve aynı şirkette çalışan ikili, "Kendi aramızda sürekli 'aynı suda iki kez yıkanılır mı?' diye tartışıyorduk. Sonra bu grubu kurduk. Açıkçası bu kadar yoğun ilgi göreceğimizi düşünmüyorduk" diye konuşuyor.

İlgi büyük
Başlangıçta gruba daha çok kadınların rağbet gösterdiğini, ancak zamanla erkek üyelerin daha etkin bir hal aldığını belirten ikili, ekliyor: "Kadın-erkek herkesin bir yarası var. İşin tuhafı, herkes next'lerin de bir gün ex olacağına inanıyor. Ölümsüz aşk artık herkese bir masal gibi geliyor." Duvarlarında her gün ex'çiler ya da next'çiler cephesinden yüzlerce kişinin aşka dair yorumlarda bulunduğu sitenin kurucuları, bu akşam Supper Club'ta gruplarından 'Ex'lere Elveda, Next'lere Merhaba' adlı bir parti veriyor. Parti düzenlemeye üyelerinden gelen yoğun talep sonrasında karar verdiklerini belirten Betül Bovya, "Ankara'dan, İzmir'den, Antalya'dan oralarda da parti düzenlememiz için mesajlar yağıyor" diyor. Detaylı bilgi için: www.facebook. com/group.php
Haberin fotoğrafları