kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Aralık 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aldatmamak dünya nimetini kaçırmak mı?

Orhan Gencebay'ın "Hayatımda tek insan vardı. Bu yüzden dünya nimetlerinden faydalanamadım" şeklindeki sözleri sanat dünyasında geniş yankı buldu..
Orhan Gencebay'ın 'Popstar Alaturka'da yaptığı espriler günün konusu oldu. Bülent Ersoy'un "Eskiden çapkın adamdı. Eşini de aldatmıştır" sözlerine Gencebay, "Sevdiklerim benim dediğimi yapsın, yaptığımı yapmasın. Hayatımda tek insan vardı ve bu yüzden hayatın nimetlerinden faydalanamadım" cevabını vermişti. Ersoy'un şaka yaptığını kendi sözlerinin ise yanlış anlaşıldığını ifade eden Gencebay, "Yaradan bana yaşamım boyunca tüm yaşam değerlerinin en güzellerini verdi. Ben her gün şükrediyorum. 33 yıldan bu yana Sevim Emre ile yaşamımı sürdürüyorum. Eğer sorun olsaydı çoktan ayrılırdık" ifadesini kullandı. Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre ise "Orhan Bey, beni hep sevmiş, başının üzerinde taşımış, çok düzgün bir erkektir. Böyle bir şeyi asla kabul etmiyorum. Orhan Bey'in sözlerinin yanlış anlaşıldığını sanıyorum. Ünlü isimler, Orhan Gencebay'ın sözlerini şöyle değerlendirdi:

EBRU YAŞAR Orhan Gencebay numunelik erkek

ORHAN bey eşinin istediği gibi bir hayat yaşamış. Bu yüzden numunelik bir erkek. Bu durum içinde kalmış olmalı ki, sevenleriyle paylaşmış.

KEREM ALIŞIK Köprüyü geçip öyle evlenmeli
İNSANLAR her şeyi yaşayıp, köprüden geçtikten sonra evlenmeli. Evlenmeden önce her türlü hayatı, ilişkiyi yaşamalı.

EBRU ŞALLI Aldatmamış, gurur duysun
ORHAN Gencebay yıllarca eşine sadık olmuş ve aldatmamış ise kendisiyle gurur duysun. Ayrıca onu çok seven, üstüne titreyen bir eşi var. Ben onların gerçek sevgiyi yaşadıklarına inanıyorum.

HAKAN URAL: Sevim Hanım da dünyanın nimeti

MUTLU olmak, sağlıklı olmak, iş hayatındaki hedeflere ulaşmak da hayatın nimetidir. Orhan Ağabey'de her şey var, bir o eksik kalmış. Ama baba biraz geç kalmış. Ayrıca Sevim abla da dünyanın nimetlerinden biri.

M. ALİ ERBİL Evlenmeden önce yaşadım

SÖYLEDİKLERİNE katılıyorum. Evlenmeden önce birçok nimetten faydalandıktan sonra nimetlerin en güzelini bulunca artık gözünüz başka nimetler görmüyor.
Haberin fotoğrafları