kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Lindvall, Victoria’s Secret defilesinde.

En seksi o yürüyor

Esra ÇORUH
Seksi yürüyüşüyle ünlenen süper model Angela Lindvall, şimdi de bir Türk firması için modellik yapacak..
Amerikalı oyuncu ve model Angela Lindvall, güzelliği kadar çevre kampanyalarına verdiği destekle de tanınıyor. Dünyaca tanınan Vogue, Harper's Bazaar, Marie Claire, Elle gibi moda dergilerine kapak olan; Fendi, Calvin Klein, Christian Dior, Chanel gibi birçok ünlü markanın kampanyalarında yer alan 28 yaşındaki Lindvall, şimdi de Vakko ile çalışıyor.

- Siz hem modellik hem de oyunculuk yapıyorsunuz. Her ikisini de profesyonel biçimde yapıyor olmak nasıl bir duygu?
- İnanılmaz heyecan verici bir şey. Bunun için kendimi çok şanslı hissediyorum. Her ikisi de kendimi farklı yollarla ifade etmem için fırsat veriyor bana.

- Poz verirken nasıl konsantre oluyorsunuz? Sizin için fotoğrafçı ve kıyafetler ne kadar önem taşıyor?
- Poz verirken, yaratıcı ekibin ve fotoğrafçının kafasında markayla ilgili ne olduğunu anlamaya ve işbirliği içinde olmaya çalışırım.

- Kendinize has yürüyüşünüzle ünlüsünüz... Ne zaman ve kim tarafından keşfedildiniz?
- Modellik kariyerime büyüdüğüm Kansas City, Missouri'de başladım. Okulu bitirdikten sonra ise New York'a taşındım ve IMG Models ile bir anlaşma imzaladım. Podyumda nasıl düzgün yürünür, IMG'de öğrendim.

GÜZEL ÇEVRECİ

- Victoria's Secret modeli olmak gerçek bir model olmanın garantisidir, diyebilir miyiz?
- Kesinlikle! Victoria's Secret'a modellik yapmak adeta bir hayalin gerçek olması demek. Aynı zamanda kariyerinde doğru adımlarla ilerliyor olduğunun en kesin işareti.

- Vakko'nun 2007- 2008 sonbahar/kış kampanyasının yeni yüzüsünüz. Markayı önceden tanıyor muydunuz?
- Türkiye'nin en önemli markalarından biri olduğunu biliyorum. Dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarını sattığını da...

- Sizin gibi profesyonel bir isim için Türk bir firmayla çalışmak farklı bir duygu olsa gerek...
- Çok gurur duydum. Ayrıca böylesine yaratıcı bir ekiple çalışmak inanılmaz heyecan vericiydi. Bu ilişkimizi sürdürmeyi isterim.

- 2004 ve 2005 yılları arasında 'En İyi Giyinen Çevreci' ödülüne layık görülmüştünüz...
- Bu çok gurur duyduğum ve beni çok mutlu eden bir ödüldü. Çevreyi korumak için elimden geleni yapıyor ve her türlü desteği veriyorum. Bu dünyada çevreyi korumak için yapabileceğimin en iyisini yapmaya da devam edeceğim! Pozitif bir değişime odaklandığımda ve tamamen onun üzerinde çalıştığımda kariyerimle ilgili kayda değer bir şeyler yapmış olduğumu düşünürüm.

- Aynı zamanda bir annesiniz...
- Oğullarım benim kalbim ve ruhum! Onlardan önceki hayatımı gerçekten hatırlamıyorum! Çocukların hayatınıza kattıkları güzellikler gerçekten tarifsiz.
Haberin fotoğrafları