kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tom'un kabusu olan kitap yakında piyasada

Ocak 2008'de piyasaya çıkacak 'Tom Cruise: An Unauthorized Biography' adlı kitap, ünlü aktör ve eşi Katie Holmes'e kötü günler yaşatıyor! Andrew Morton'ın yazdığı kitapta, Cruise'un eşcinselliğinden yalanlarına kadar pek çok iddiaya yer veriliyor..
Özel ilişkileri yalan üzerine kurulu
Cruise, Nicole Kidman'la evliyken sürekli mutluluk tabloları sergiliyordu ancak ikilinin arasında hep sorunlar vardı. Yazar Morton, Penelope Cruz'la yaşadığı ilişkinin de boşanma sonrası taktik olduğu görüşünde.

Tom Cruise eşcinsel mi?
Ünlü aktörün ilk eşi Mimi Rogers'ın "Tom bakir" açıklaması, o dönemde eşcinsel olduğuna dair çıkan iddiaları kuvvetlendirdi. Cruise, bu konuda hep çok hassas oldu.

İş hayatında da başarısız oldu
Cruise'un Katie Holmes'la yaşadığı ilişkiyi sürekli göz önünde tutması iş hayatını olumsuz yönde etkiledi ve 14 yıl çalıştığı Paramount ile yolları ayrıldı.

Cruise'un hayatına Scientology yön veriyor
Ünlü aktör mensubu olduğu Scientology tarikatına göre tüm hayatını şekillendiriyor. Bu da onun imajını bazılarının gözünde zedeliyor.

Suri'yle ilgili sorular da var
Suri'nin doğum belgelerini imzalayan hemşire, küçük kızı hiç görmediğini iddia ediyor. Üstelik resmi kağıtlar doğumdan tam 20 gün sonra ancak hazırlanmış.
Haberin fotoğrafları