kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mahsun Kırmızıgül

Sinefiller için...

ATİLLA DORSAY
ATİLLA DORSAY
17.11.2007
* Mahsun Kırmızıgül'ün Beyaz Melek'i iddialı kadrosu, konusu, çekim teknikleri ve mesajlarıyla uzun süre gazetelere konu olacak gibi. Filmin fevkalade acıklı bir fragmanı var.

* Musallat filminin bütçesi 1.5 milyon dolarmış. Haftanın en iddialı filmi Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikasti'nin bütçesi ise yaklaşık 30 milyon dolar.

* Jesse James, Amerikan kültürünün en ilginç ve önemli haydutlarından biri. Onu anlatan pek çok film yapıldı. Bunlardan ilki, 1921 yılında Jesse James Kara Bayrağın Altında ismiyle gösterildi. Burada Jesse James rolünü (ki kendisinin gerçek ismi Jesse Woodson James'tir) bizzat Jesse James'in oğlu Jesse Edward James oynuyordu.

* Jesse James Jr. olarak da bilinen bu ilginç kişilik, gençliğinde bu durumu saklamak için Tim Edwards ismiyle ortalıkta gezerdi. Ancak 40'lı yaşlarında babasının hatırasıyla barışmış olacak ki çeşitli Jesse James filmlerinde rol aldı. Peki bu büyük haydut ve kanun kaçağının oğlu hayatını nasıl kazanıyordu? Garip ama gerçek: Hukuk eğitimi aldıktan sonra avukatlık yaparak.
Haberin fotoğrafları