kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mark Rendall

Haftanın diğer filmlerinden...

Hazırlayan: Kaya GENÇ
17.11.2007
* 30 Gün Gece'nin çekimleri 70 gün 70 gece boyunca devam etmiş. İlk başta Sam Raimi'nin yönetmen koltuğunda oturması planlanan projeyi 38 yaşındaki David Slade yönetmiş. Slade daha önce klip ve televizyon piyasasında çalışmıştı. Projeye prodüktör olarak katılan Raimi'nin bir bildiği vardır diye düşünüyor, Örümcek Adam 3'ün yönetmeninin yeni projelerini de heyecanla bekliyoruz.

* 30 Gün Gece'de Jake ve Stella Oleson arasında geçen bir diyalog... J: "Helen Nine'nin kanını emdiklerini gördüm. Dişlerini gördüm. Biliyor musun, tam vampir gibiydiler." S: "Jake'ciğim, vampir diye bir şey yoktur."

* Jake rolündeki Mark Rendall, 1988 doğumlu ve 10 yaşından beri oyunculuk yapıyor. Charles Dickens'ın ünlü romanı Oliver Twist'in Londra'daki bir sahne uyarlamasında Rendall, hırsız Fagin'in yankesici elemanlarından birini canlandırıyordu.

* Garfield geri döndükçe, hain kedileri, lazanyayı, sabahları Garfield karikatürünü okumayı çok seven ve pazartesilerden, aptal köpeklerden nefret eden insanlar bayram ediyor. Garfield Geri Dönüyor filminin toplum psikolojisinde yaptığı etki bu şekilde özetlenebilir.

* Garfield'ın yeni maceralarını anlatan bu film, önce izlediklerimizden oldukça farklı. Bu sefer gerçek dünyaya sokulmuş animasyon bir kediyle değil, tamamen animasyon bir dünyayla karşı karşıyayız.

* Her 'Garfieldseverin' internet tarayıcısında www.garfield.com sitesini açan bir düğme bulunmalı.