kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Keşke eniştem, ablamın dizlerinin dibinde ölseydi

BAŞAK ÇOKAN - MAGAZİN
İzmirli 'emlak zengini' işadamı Aziz Özkahraman'ın; sevgilisinin Çeşme'deki evinde öldüğü ortaya çıktı. Gönül Yazar, "Eniştem yıllar önce yuvasını yıktı. Belma ablam çok acılar çekti. Onun yüzünden çok mutsuz günler geçirdi" dedi..
Geçtiğimiz temmuz ayında kalp krizi sonucu ölen İzmirli işadamı Aziz Özkahraman'ın; eşi Belma Özkahraman'ı 'sevgilisi uğruna' terk ettiği ortaya çıktı. Aziz Bey'in baldızı, ünlü şanatçı Gönül Yazar, 'eşinin ölümüyle 5 milyon YTL'lik mirasa sahip olan' ablasının; yuvası yıkıldığı için çok acı çektiğini ve bu yüzden hastalandığını söyledi.

ONLAR ÇOK MUTLUYDU
Gönül Yazar, 'uğruna yuvasını yıktığı sevgilisinin Çeşme'deki evinde öldüğü' söylenen eniştesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Aziz Bey, annemin ölümüyle neredeyse aynı tarihlerde vefat etti. Keşke eniştem yuvasını yıkmasaydı da ablamın dizinin dibinde, elele ölseydi. Çünkü onlar çok mutluydu. Ablam çok acılar çekti. Yuva yıkan o kadını da Allah'a havale ediyorum. Allah onun cezasını verecektir!"

ABLAM YALNIZ GÜNLER GEÇİRDİ
Gönül Yazar, 53 yıllık evliliğinde ihanete uğrayan Belma Özkahraman'a 1 milyon YTL'si nakit olan 5 milyon YTL miras kalmasıyla ilgili de şunları söyledi: "Keşke bu kadar çok para kalacağına, eniştem ile ablam elele bir ölüm yaşasalardı. Çünkü eniştem onu terk ettiği günden bu yana, ablam çok mutsuz ve yalnız günler geçirdi. Yuvası yıkıldığı için çok üzüldü..." İddialara göre; dört ay önce vefat eden 'emlak zengini' Aziz Özkahraman, eşine 1.250 YTL nafaka verirken, sevgilisine Manisa'da iki ev, İzmir Karşıyaka'da iki daire ve Çeşme'de bir yazlık almış. Öte yandan; basında çocukları olmadığı şeklinde haberler çıkan Özkahraman Çifti'nin Ant ve Alp adında iki oğulları varmış.