kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Diana'nın birlikte olduğu 5 erkek

Yeni Haber
İngiltere'de Prenses Diana'nın ölüm nedeniyle ilgili Yüksek Mahkeme tarafından açılan soruşturmada, Diana'nın Prens Charles ile evli olduğu dönemden başlayarak birlikte olduğu beş erkeğin isimleri açıklandı.

Prenses Diana'nın eski özel sekreteri Michael Gibbins'in dinlendiği oturumda, Kraliyet ailesi ile Prenses arasında, Prensesin özel yaşamı yüzünden çıkan tartışmalar ele alındı.

Diana'nın öldüğü kazada oğlunu kaybeden Muhammed El Fayed'in avukatının zorlamasıyla açılan tartışma sırasında avukat, Diana'nın Dodi'yle birlikte olmadan önce, bir kısmıyla Prens Charles ile evliyken birlikte olduğunu savunduğu beş erkeğin ismini okudu.

Avukat, bu kişilerin PR şirketi yöneticisi James Gilbery, Sanat Eserleri alım-satımı yapan Oliver Hoare, Binbaşı James Hewitt, İngiltere Rugby milli takımı kaptanı Will Carling ve Diana'nın koruması Barry Mannakee olduğunu öne sürdü.

Avukat ayrıca bu ilişkiler yüzünden Kraliyet ailesiyle Diana'nın sürekli tartıştığını, ailenin eski gelinleri üzerinde büyük baskı kurmaya çalıştığını da ileri sürdü.

Bunun üzerine Prensesin eski özel sekreteri Michael Gibbins'in görüşlerine başvuruldu. Gibbins, iddiaların tümünden haberdar olmadığını, ancak Kraliyet ailesinin Diana üzerinde etkisi olduğunu fark ettiğini söylemekle yetindi.

Gibbins, Diana'yı bir kez de kendisinin uyardığını, 1997 yılında ölümüne yol açan kazadan önce oğullarını El Fayed ailesiyle birlikte tatile götürmesinin doğru olmayacağını söylediğini açıkladı. Gibbins, "Ancak o uyarılara aldırış etmiyor, ilgilenmiyor görünüyordu" dedi.

Gibbins, Diana'nın telefonlarının dinlendiğine dair bir izlenim edinip edinmediği sorulduğunda da, "Bana böyle bir şey söylemedi, ama sık sık telefon numarası değiştirmesi ve benzeri hareketleri gösteriyordu ki kendisi böyle bir rahatsızlık duyuyordu" diye konuştu.

(AA)