kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Kasım 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni çıkanlar

Türk Rock'ı bir albümde toplandı
2007'nin son 'Türk Rock Collection' albümü müzik marketlerde yerini aldı. On Air Müzik/Ateş etiketiyle yayınlanan albümde; Kurban 'Namus Belası', Çilekeş 'Kürar', 6 Saat 'Lekeli Kollar', Yüksek Sadakat 'İkarus', Hakan Kurşun 'Boşu Boşuna', Anima 'Yağmurla Gelen', Tnk 'Kalpsiz', Dilemma 'Nereye Kadar', Direct-T 'Rambo', Dejavu 'Kendin Coş', Rashit 'Çarpışan Otolar', Kesmeşeker 'Eyalet Çocukları', Badem 'Sensiz Olmam', Umut Kuzey 'Dayanamıyorum', Sarp Apak 'Aşkınla Yandım' ve Barış Keskin 'Senin Olduğun Her Yer' şarkılarıyla yer alıyor.

Amerika'da bir Türk sanatçı

Amerika'da yaşayan Elif Savaş'ın yeni albümü 'Recital' Amerika'da piyasaya çıktı. Albümde Savaş, soprano repartuvarının en sevilen aryalarından 12 tanesini seslendiriyor. Daha önce; 'Kapalı Kapılar Zamanından Şarkılar' ve 'Çocuklara Opera Masalları' adlı albüm çalışmaları da yapan sanatçının yeni albümünü, www.elifsavas. com sitesinden satın alabilirsiniz.

Şarkı formunda türkü resitali
İncesaz grubunun 5. albümü 'Elif', halk müziği sanatçısı Cengiz Özkan'ın solistliği ile Kalan Müzik'ten yayınlandı. Albümde; Murat Aydemir (tanbur), Derya Türkan (kemençe), Taner Sayacıoğlu (kanun), Akın Aral (bas gitar), Türker Çolak (vurmalı çalgılar) ve Cengiz Onural'dan (gitar) kurulu İncesaz'a Cengiz Özkan bağlama ve vokaliyle eşlik ediyor. Albümde; şarkı formuna yakın türküler yer alıyor.

'Ne Mutlu Türküm Diyene' marş oldu

Şarkıcı Bülent Serttaş, Atatürk'ün ünlü vecizesi 'Ne Mutlu Türküm Diyene'yi marş haline getirdi. Serttaş, bu marşla milli birliğin önemini bir kez daha hissettirmeyi amaçladığını söylüyor. Marş, Esen Müzik etiketiyle, single olarak bugün, tüm müzik marketlerde satışa sunulacak.
Haberin fotoğrafları