kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Emrah Cem Davran

Öpüşenlere bakmıyor muyuz?

-'Kim kiminle, nerede ne yapmış, nerede görülmüş'ü magazinden sayıyor musunuz?
- Sayarım! Yakışıklı olduğu için söylüyorum; Deniz Baykal bir aktrisle flört etmekteyse eşine rağmen, yazmazsanız ayıplarım. Ama değer! Neden? Çünkü bu, adamın köpeği ısırmasıdır! Deniz Bey gibi örnek olması gereken, iddialı duran biri söz konusu...

- Magazin ne ifade ediyor size?
- Gençliğimde kötü bir magazin haberi için söylediğim lafı söyleyeceğim; olmazsa olmaz bir şey değildir! Fazlaca ağır, sıkıcı işlerimiz arasında farklı ikramlarımızdan biridir, öbür haberlerimizin okunmasına destek versin diye kullandığımız bir tür çerezdir...

- İyi de, o zaman 'olmasa da olur' dediğimiz bu haberlere niye bu kadar düşkünüz?
- Eğer dünyamız, gazetelerin vermek zorunda olduğu haberlerden ibaret bir dünya olsaydı, bundan daha tatsız bir hayat tasavvur edilmezdi.

- Demek ki o kadar da olmazsa olmaz değilmiş...
- Şöyle bir şey var, magazin haberleri çeşitlidir, herkese göre değişir. Zaten cazibesi o çeşitliliğinden, farklılığından gelir. Herkes aynı şeyi yazıyor. Mesela Emrah sevgili bulmuş. Allah ömür versin ama ne yapayım, bana ne? Cem Davran'a bakıyorum; beni güldüremez, içime acıklı şeyler geliyor Cem Davran'ı görünce!

- Niye biz toplum olarak bu kadar kapı arkasını gözetlemeye, başkalarının hayatını öğrenmeye meraklıyız?
- Yasakların çok olduğu yerde bu temayül daha da büyür. Yani yasağa alışmışız! Sokakta iki kişi öpüşürken de, dönüp bakmıyor muyuz yani?