kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İngiliz basını Ethem Çelebi'nin, İngiltere'de benzer şekillerde ölen 23. kurban olduğunu yazdı.

Türk gencine tek kurşun

DIŞ HABERLER
Londra'da 17 yaşındaki bir Türk genci sokak ortasında sırtından vurularak öldürüldü. Saldırgan grup olay yerinden kaçtı. Polis, saldırının ırkçı nedenlerle yapılmış olabileceği üzerinde duruyor..
İngiltere'nin başkenti Londra'nın Stock Newington semtinde Ethem Çelebi adlı Türk genci geçtiğimiz çarşamba silahlı bir grup tarafından sırtından tek kurşunla öldürüldü. Türk göçmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı Stock Newington'daki bir sağlık merkezinde çalışan 17 yaşındaki Çelebi, olayın yaşandığı akşam evinden dışarı çıktı. Yanına yaklaşan saldırganların, "Sen buralı mısın?" diye sordukları Çelebi'nin verdiği "Evet" cevabı canına mal oldu. Saldırganların elindeki silahı görünce kaçmaya çalışan Çelebi sırtından vuruldu. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, Ethem Çelebi oracıkta can verdi. Ambulans ise cinayetin işlendiği yere ancak bir saat sonra ulaşabildi.

OTOMATİK SİLAH SESİ
Görgü tanıkları Çelebi'ye sıkılan kurşunun ardından otomatik silahla art arda 5-6 el ateş edildiğini söyledi. Polis, saldırının ırkçı nedenlere dayanabileceği üzerinde duruyor. İngiliz basını İngiltere'nin amatör 3. lig takımlarından Leyton FC'nin forvet oyuncusu olan Çelebi'nin televizyon yarışma programı X Factor ile ünlenen şarkıcı Leona Lewis'le yakın arkadaş olduğunu yazdı.
Haberin fotoğrafları