kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tüm ailesini diri diri yaktı

DIŞ HABERLER
İngiltere'de 7 kişilik bir aile, evlerinde çıkan yangında hayatını kaybetti. Polis, yangının baş şüphelisinin eşiyle kavga eden baba Arthur McElhill olduğunu açıkladı..
İngiltere, 5 çocuklu bir ailenin evlerinde çıkan yangında hayatını kaybettiği haberiyle çalkalanıyor. Olayın baş şüphelisi ise evin babası... İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Kuzey İrlanda'nın Omagh kentinde yaşayan Arthur McElhill ve eşi Lorraine McGovern ile çocukları Caroline (13), Sean (7), Bellina (4), Clodagh (1) ve James (10 aylık) evlerinde çıkan korkunç bir yangın sonucunda hayatlarını kaybetti. Komşular, sabaha karşı meydana gelen yangını çocukların çığlık ve ağlamaları sonucunda fark ettiklerini ancak yangın bütün evi sardığı için yardım edemediklerini söyledi. İki katlı evin çevresine bile yaklaşamayan komşular hemen itfaiyeye haber verdi. İtfaiye olay yerine geldiğinde tüm aile hayatını kaybetmişti.

YANGIN ÖNCESİ KAVGA
Polis şefi Norman Baxter, yapılan araştırmalarda evdeki benzin nedeniyle meydana gelen yangının baba Arthur McElhill tarafından çıkarılmış olabileceğini dile getirdi. Yangın öncesinde McElhill ve hayat arkadaşı McGovern arasında bir kavga yaşandığı öğrenildi. Soruşturmanın devam ettiğini belirten yetkililer elde edilen deliller doğrultusunda baba McElhill'in tek ve baş şüpheli olduğunu belirtti.