kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Türk Böbrek Vakfı'ndan Mehmetçik'e büyük jest

Türk Böbrek Vakfı, vakfa gelir elde etmek için düzenlediği geleneksel balosundan elde ettiği geliri, Mehmetçik Vakfı'na bağışlayınca 400 davetli tarafından ayakta alkışlandı.
Vakıflar her zaman kendilerine gelir sağlamak veya vakıf aracılığıyla ihtiyacı olanlara yardım etmek için balo düzenlerler. Fakat ilk defa bir vakfın, başka bir vakıf yararına balo düzenlediğine şahit oldum. Türk Böbrek Vakfı, hafta başında Swissotel'de geleneksel balosunu gerçekleştirdi. Vakıf başkanı Timur Erk, 400 davetlinin katıldığı balodan elde edilen geliri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacaklarını açıkladı. Bağış ve bu tür etkinliklerden elde ettikleri gelirle varlığını sürdüren Türk Böbrek Vakfı'nın bu jesti, davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Her gün şehit haberleri aldığımız bu hassas günlerde Türk Böbrek Vakfı'nın yaptığı hakikaten takdire şayan bir davranış.

HERKES KISMETİNE RAZI OLDU!
Vakıf başkanı Timur Erk ve Sosyal Komite Başkanı Seval Ermiş'in ev sahipliği yaptığı Türk Böbrek Vakfı'nın bu anlamlı balosunda, davetlilerin oturacakları masalar çekilişle belirlendi. Bunun sebebi, her vakıf gecesinde davetlilerin yerlerini beğenmemesi ve bunun üzerine yaşanan tatsızlıklardı. Bu sayede herkes kısmetine razı oldu ve torbadan çıkan masaya oturdu. Vals Orkestrası'nın sahne aldığı gecede vakıf yöneticileri pistte toplanıp hep birlikte 10. Yıl Marşı'nı söyledi. Başkan Timur Erk'in konuşmasının ardından vakfa bağış yapanlara plaketleri takdim edildi. Erkan Yolaç'ın sunuculuğunu yaptığı geceye Ahmet Selçuk İlkan da şiirleriyle katıldı.