kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Kasım 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tarkan'ın sahne duruşu Tanrısal

ÖZLEM AVCI MAGAZİN
Ünlü nefes uzmanı Nevşah Fidan, ünlülerin hareketlerini değerlendirdi. Fidan: Tarkan 'Sahnede Tanrısal bir güce sahibim' diyor..
Türkiye'nin en ünlü nefes uzmanı ve yaşam koçu olan Nevşah Fidan, ünlülerin yaptıkları el hareketlerini ve mimiklerini değerlendirerek, çevrelerine verdikleri mesajları yorumladı. Bugüne kadar binlerce kişinin nefes analizini yapan Fidan, nefes ve beden dili analizlerinde hiç yanılmadığını söyledi. Sanat dünyasının ünlü isimlerini yorumlayan Fidan, Tarkan'ın muhteşem bir enerji yaydığını belirtti. İşte magazin dünyasının önde gelen isimlerinin kendileriyle özdeşleşen hareketlerinin anlamları...

Her alanda tatmin olmuş biri
Fidan, dünyaca ünlü megastar Tarkan'ın elleriyle "Ben çok güçlüyüm, gücümü yaşamdan alıyorum. Ben her alanda tatmin olmuş birisiyim ve çok neşeliyim" dediğini söylüyor. Ayrıca Tarkan, "Hiçbir yanım eksik değil, olgunum ve bütünlük içindeyim. Ben Tanrısal bir güce sahibim. Ben tüm enerjimi sizlerden alıyorum. Sizlere minnettarım"ı da vurguluyor.

Yaşamayı çok seviyor ayakları yere basıyor
Serdar Ortaç ise hareketleriyle "Ben yaşamayı seviyorum. Güçlü ve ayakları yere basan birisiyim. Bu dünyayla ilgiliyim ve tüm dünyevi zevkleri istiyorum" diyor.

Onu kimse yenemez onu kimse yıkamaz!

Nevşah Fidan'a göre ünlü şarkıcı Ebru Gündeş elleriyle verdiği mesajda şunları söylüyor: "Ben çok güçlüyüm ve hep galip gelirim. Beni hiç kimse yenemez. Kimse beni yıkamaz. Çünkü ben daima ayaktayım!"

Aşkı hayatına kolayca sokamıyor, sabırsız
Fidan, ünlü türkücünün el hareketleriyle "Bu dönem hayatımda aşkı ve sevgiyi kolayca kabul edemiyorum. Ama bu geçici bir süre böyle devam edecek" dediğini söylüyor. Ünlü nefes uzmanı, Tatlıses'in "Son zamanlarda sabırsızım" mesajı verdiğini de ekliyor.

Dişiliğini çok iyi kullanıyor
Sibel Can, hareketleriyle "Tüm dişiliğim ile buradayım ve dişiliğimi çok iyi kullanıyorum. Ben yaratıcı bir kadınım ve bunu çok kolay ifade ediyorum" diyor.

Sezgileri açık, geleceği rahatça görebiliyor
Ünlü nefes uzmanına göre Avşar Kızı da hareketleriyle "Sezgilerim açık ve önümü çok rahat görebiliyorum. Ben geleceğimi biliyorum. Kalbim gözüm açık. Tüm duygularımı kolayca ifade edebilen birisiyim. Bazen sabırsızım" da diyebiliyor.

Kendini utangaç bir çocuk gibi hissediyor
Deniz'in elleriyle verdiği mesaj ise diğerlerinden farklı. Fidan'ın yorumu: Kendimi utangaç bir çocuk gibi hissediyorum ve kendimi koruyorum. Çünkü safım ve küçüğüm. Kendimi rahatça ifade edemiyorum. Ancak duygularımda gayet netim ve hareketlerimde de dürüstüm."
Haberin fotoğrafları