kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Türkiye'nin en iyi mankenleri seçildi

ÖNER ÖNGÜN
Erkan Özerman'ın organize ettiği 'Best Model Of Turkey' yarışmasının galipleri; Senem Kuyucuoğlu ve Kaan Aypulat oldu. İki genç model, 8 Aralık'ta 'Best Model of the World' olmak için mücadele edecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
Türkiye'nin en iyi mankenleri seçildi
Türkiye'nin 'en iyi mankeni'nin seçildiği 'Best Model Of Turkey'de; Senem Kuyucuoğlu ve Kaan Aypulat birincilik tacını taktı. Erkan Özerman'ın organizasyonunda Uğurkan Erez'in koreografisi ile gerçekleştirilen yarışmanın jüri üyeleri arasında; Emel Acar, Siren Ertan gibi sosyetik modacılar yer aldı.

Atv naklen yayınladı
40 finalist podyuma Emel Acar, Siren Ertan, Kığılı, İbrahim Kefeli, RCR, Plusninety koleksiyonları ve Sunset mayoları ile çıktı. Önceki gece Silivri Klassis Otel'de düzenlenen ve atv'den naklen yayınlanan yarışmada; ikincilikleri Emre Kızılırmak ve Ebru Öztürk, üçüncülükleri de Fatoş Kabasakal ile Ünal Bozahmetoğlu aldı.

Kısa saçlı Demet
Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın yurtdışından aldığını söylediği kısa sarı bir perukla sahneye çıktığı gecede; genç kızların sevgilisi Keremcem de şarkıları ile yarışmacılara moral verdi. Sibel Tüzün, Şenay Akay, Tuğçe Güder gibi ünlülerin izlediği yarışmada birinci seçilen Senem Kuyucuoğlu ve Kaan Aypulat; 8 Aralık'ta Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak 'Best Model Of The World' yarışmasında ülkemizi temsil edecek.
Haberin fotoğrafları