kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Harun Kolcak - Özgür Aras

İbo'nun sesi tüylerini diken diken ediyormuş!

'Aşk Hep Beni Değiştirecek' adlı yeni single'ı ile müziğe dönen Harun Kolçak, İbo'ya çok kırgın: Beni çok üzdü; sayesinde müzikten soğumuştum..
Son albümü 'Yaşasın'ı İbrahim Tatlıses'in şirketi İdo Bay'dan çıkarttıktan sonra müziğe küstüğünü açıklayan Harun Kolçak, "İbrahim Tatlıses'in sesini duyduğum zaman tüylerim diken diken olur" dedi. Bir süre önce Hande Yener'in yapımcılığında 'Aşk Beni Hep Değiştirecek' adlı single çıkartan Kolçak İbo'ya sitemini şöyle dile getirdi:

Beni çok üzdü, ona kırgınım
"Tatlıses'in şirketine girdikten sonra müzik dünyasında kırgınlıklar yaşadım. Benimle ve albümümle hiç ilgilenilmedi. O sayfayı tamamen kapattım ve hiç hatırlamak istemiyorum. İbrahim Tatlıses beni çok üzdü, ona çok kırgınım." Digitürk'de yayınlanan ve Özgür Aras'ın hazırlayıp sunduğu 'Özgür Arasla Popluyorum' programına konuk olan Kolçak, yeni single'ıyla müziğe dönmekten mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi: "Ben tabuları yıkan ve Türkiye'de televizyonlara küpeyle ilk çıkan adamımdır. 90'lı yıllarda herkesin alay ettiği biriydim ama şimdi herkes benim gibi. Yeni albümüm için çalışmalara başladım. Hande Yener'le çalıştığım için çok mutluyum. Sanatçılarda ego vardır ama Hande'de bu yok."
Haberin fotoğrafları