kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Zeynep Korel bir süre önce babası rahmetli Tanju Korel'in anısına bir kitap yazdı. Kitabın tanıtımını annesi Hülya Darcan ve kardeşi Bergüzar Korel'le yaptı.

Zeynep Korel de boşanıyor

BAŞAK ÇOKAN
Banu Özdemir'in "Zeynep Korel 7 yıllık yuvamı yıktı" iddiasının ardından Korel'in de eşi David Busbee'den boşanmak üzere olduğu ortaya çıktı!..
ÇEŞME'DE EV DÖŞÜYORLAR!
Binbir Gece Masalları'nda ikinci perde! 7 yıllık eşi Tunç Özdemir'in boşanma davası açtığı Banu Özdemir'in "Yuvamı Zeynep Korel yıktı" iddiasına, Korel'in ABD'li eşi David Busbee'den boşanmak üzere olduğu iddiası da eklendi. Öte yandan Korel'in Tunç Özdemir'le Çeşme'de ev aldığı söylenirken; güzel oyuncu Bergüzar Korel'in ablası olan Zeynep Hanım bu iddiayı da yalanladı:

ÇOK ÇOK AYIP İFTİRALAR!
"Bu söylenenler tamamen yalan. Böyle bir şey yok! Ben evliyim, eşim yurtdışında, daha fazla bir açıklama yapmak istemiyorum. Çünkü onların boşanma olayı beni ilgilendirmiyor. Çok ayıp bir iftira, böyle bir şey söz konusu olamaz. O insan benim akrabam. Zamanla neyin ne olduğunu herkes görecek!"

4 BİN YTL NAFAKA İSTEDİ
Banu Özdemir, yedi yıllık eşi Tunç Bey'in Zeynep Korel'i görmek için sık sık İstanbul'a gittiğini söyledi ve kendisi için 2 bin 500 YTL, çocuğu içinse bin 500 YTL nafaka istedi.
Haberin fotoğrafları