kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
MUDO CONCEPT: 575 YTL Kauçuk ağacından imal edilmiş olan sehpanın boyutları 126 x 68 x 51 santim www.mudo.com.tr

Evlerin gizli dekoratif kurtarıcısı: Sehpa

FATİH ATALAY
Son yıllarda gittikçe değer kazanan, değişik formları ve çeşitliliğiyle dikkat çekmeye başlayan sehpalar sizlerin beğenisine sunuluyor. Artık misafir ağırlamak çok daha fazla keyif verecek..
Evinize ve tarzınıza uygun sehpalar günümüzde evde baş köşeye yerleşiyor. Tik ağacından yapılanları son yıllarda büyük rağbet görse de antika altın varaklı, cam ve meşeden yapılanları da evlerimizi süslemeye devam ediyor.

Hem dekoratif hem kullanışlı
Dekoratif amaçlı kullanılabilen sehpalar aynı zamanda misafir ağırlarken hayat kurtarıyor. Evinizin olmazsa olmazı bu sehpalarla artık aksesuarlarınızı gönül rahatlığıyla sergileyecek ve değerini arttıracaksınız. Uygun mobilyayı seçmek yeni bir ev kurarken ya da evinizde farklılık yaratmak isterken en önemli işlerden biridir. Evinizin gizli kurtarıcısı olacak modern ve kullanışlı sehpalarla aksesuarlarınızı sergileyebilir, konuklarınızı davet ederken içecek ve yemeklerinizi koyacak sehpalardan yararlanabilirsiniz. Evinizin her odasında görmeye alıştığınız ancak yokluğunda değerini ve kullanışlılığı anlayacağınız sehpalarla evinize yeni bir soluk getireceksiniz.
Haberin fotoğrafları