kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Modernist'te konut sayısı 14 bine çıktı

Beylikdüzü'nde inşa ettiği Modernist'tin daha önce 10 bin konuttan oluşacağını duyuran Yeşil İnşaat bu sayıyı 14 bine çıkardı Sitede kolay ulaşımın sağlanmasını amaçlayan 'minimobil' de bulunacak. Site içinde dolaşacak minimobil ücretsiz olacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Modernist'te konut sayısı 14 bine çıktı
Yeşil İnşaat tarafından Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa edilen ve daha önce 10 bin konut olarak hedeflenen Modernist, konut sayısını 14 bine çıkardı. 3 etaptan oluşacak projenin 50 bin kişiye yaşam alanı olması amaçlanıyor. İlk etabı satışa sunulan Modernist'in ikinci ve üçüncü etabının satışı önümüzdeki günlerde başlayacak. İlk etabına başlanan Modernist 1'in yüzde 85'i yeşil alandan oluşuyor. 61 bin metrekare üzerine konumlanacak ilk etapta 19 kattan oluşan 7 blok bulunuyor. Her ihtiyacı karşılayacak sosyal tesisi, farklı spor olanakları, yüzme havuzu, çim ve koru alanı, yürüme ve bisiklet yolları, yüksek yaşam teknolojisi sunan Modernonline ve üstün güvelik donanımı Modernist'te bir araya geliyor.

İlk etabı Eylül 2009'da bitecek
Moderonline'la site içinde komşularla iletişim kurabilirken, aynı sistemle kreş ve oyun alanlarında çocukların ne yaptığı da izlenebilecek. İlk etabı Eylül 2009'da bitirilecek olan Modernist'in ikinci ve üçüncü etaplarının 2012'de bitirilmesi hedefleniyor. Site içerisindeki modern çarşıda; süpermarketten terziye, çiçekçiden çocuk oyun alanlarına, kuru temizlemeden kuaföre, pastaneden restorana, özel parti alanlarından revire kadar site sakinlerinin tüm ihtiyaçlarının düşünüldüğü Modernist'te çocuklar için bir de kreş projelendirildi.

18 farklı kat planı bulunuyor
Projede aynı zamanda kapalı ve açık spor alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, mini futbol, yürüme parkurları, bisiklet ve koşu yolları, yüzme havuzları, aerobik, pilates, step gibi farklı spor etkinlikleri için ayrılan özel salonlar, aletli spor salonu, bilardo, bowling ve masa tenisi salonları yer alıyor. 18 farklı kat planı bulunan Modernist 1'de aynı zamanda kapalı otopark ve depo bulunuyor. Site içinde dolaşacak ve Modernist'e özel ücretsiz 'minimobil' sayesinde ev sahiplerinin, sitedeki ulaşımının kolaylaştırılması amaçlanıyor. Modernist'te, gölet ve şelaler, çardaklar, anfi tiyatro ile özel seyir alanları da yer alacak. 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere üç tip dairenin bulunduğu projede fiyatlar, 97 bin ile 255 bin YTL arasında değişiyor.