kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ekim 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Karım yemesin sevgilim yesin

DIŞ HABERLER
Avustralya'da milyoner bir işadamı, boşandığı karısı servetinden faydalanmasın diye sevgilisine 15 milyon dolar harcadı..
Karısı, boşanma davasından önce telesekreterine "Öyle bir perişan olacaksın ki sen bile şaşıracaksın" diye mesaj bırakan Avustralyalı işadamı, intikamını fena aldı. Avustralya gazetelerinde yer alan habere göre, adı belirtilmeyen sadece sağlık sektöründe çalıştığı kaydedilen 65 yaşındaki işadamı, mal varlığı karısına yar olmasın diye sevgilisine çılgınca para harcamaya başladı. Önce sevgilisiyle hafta sonlarını geçirmek için kent dışında bir bölgede 4.5 milyon dolarlık malikâne satın aldı. Ardından 2.33 milyon dolara aldığı arsaya tenis kortu yaptırdı. Kendisi için 218 bin dolara bir otomobil, sevgilisine de Cherokee marka bir cip ile bir de Range Rover aldı. Haftada 600 dolar harçlık verdi, 12 bin dolara nişan yüzüğü taktı.

YARGIÇ 7 GÜN VERDİ
Karısı mahkemede, kocasının hiçbir şeyi olmadığını ve tüm servetini birlikte yaptıklarını söyledi. Yargıç, zengin adama karısının hakkı olan malları devretmesi için yedi gün tanıdı.