kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ekim 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Hayırlı bir ayda hayırlı bir açılış

Bütün hafta evlerine kapanmak zorunda kalan sosyetik isimler, haftanın son günü hayırlı bir açılışta bir araya gelip sosyalleşme imkanı buldu.
Sosyete, bütün iftar, davet ve organizasyonlarını geçen haftaya sıkıştırınca, bu hafta oruçlarını evlerinde açmak zorunda kaldı. Sosyetikler, Nişantaşı, İstinye Park ve Kanyon da olmasa birbirlerinin yüzüne hasret kalacaklardı. Neyse ki, havalar iyi gitti de gündüz kendilerini dışarı atıp hem alışveriş yaparak stres attılar hem de birbirlerinin yüzlerini gördüler. Bu arada geçen hafta yaprak kıpırdamadı derken haksızlık etmeyelim. Hayırlı bir ay olan Ramazan'da Abdi İbrahim İlaç hayırlı açılış yaptı. Türk ilaç sanayiinin önemli şirketlerinden olan Abdi İbrahim İlaç, Bahçeşehir'de yaptırdığı Abdi İbrahim İlköğretim Okulu'nun resmi açılışını gerçekleştirdi.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nesrin Esirtgen'in ev sahipliğinde yapılan açılışa; devletin üst düzey temsilcileri katıldı. Okulun açılışı öncesi düzenlenen törende Nezih Barut ve Nesrin Esirtgen'e eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Cemiyet hayatının tanınmış isimleri de açılış törenine katılarak eğitime büyük destek sağlayan dostları Nezih Barut ve Nesrin Esirtgen'i yalnız bırakmadı. Açılıştan sonra okulu gezen Hüseyin Çelik, anaokulu öğrencileriyle sohbet etti ve onlara flütle Barış Manço'nun 'Dağlar Dağlar' şarkısını çaldı.