kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ekim 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

10 yıl sonra geldi dans edip gitti!

Ayşegül Tecimer, 10.5 yıl sonra gizlice Türkiye'ye geldi, Göcek'te arkadaşının doğum günü partisine katıldı, çıplak ayakla sabaha kadar dans etti ve yine gizlice Türkiye'den ayrıldı.
Tarihi eser kaçakçılığından hakkında 4.5 yıl hapis kararı verilmeden sadece 10 dakika önce, 13 Nisan 1997'de sevgilisi Mete Deniz'le Miami'ye kaçan Ayşegül Tecimer, tam 10.5 yıl sonra ilk kez Türkiye'ye geldi. 2000 yılında çıkan 'Rahşan Ecevit Affı'ndan yararlanmasına rağmen, Türkiye Hükümeti'ne kırgın olduğunu söyleyip bir daha Türkiye'ye adım atmayacağını söyleyen Tecimer, 7 yıl sonra bu inadından vazgeçti. Tecimer'i Türkiye'ye getirmeyi başaran kişi ise eşi Zeynep Garan'a dillere destan bir doğum günü organize eden Fuji Film'in sahibi Mehmet Garan oldu.

ÇIPLAK AYAKLA SABAHA KADAR DANS

Sevgilisi Mete Deniz'le Zeynep Garan'ın Göcek'teki doğum günü partisine gelen Ayşegül Hanım'ı görenlerin söylediğine göre, geçen yılların aksine Tecimer daha genç ve güzel görünüyormuş! Zeynep Hanım'ın iki gün iki gece süren doğum günü partisine sevgilisi Mete Deniz ile ikinci gün katılan Ayşegül Hanım, dostlarıyla hasret giderdiği için çok mutlu olmuş. Bütün gece boyunca dans pistinden inmeyen Tecimer, son olarak gece 03.00'te Ömer Karacan ile çıplak ayak dans edip, geceyi noktalamış. Sanırım sadece pazar günü arz-ı endam eyleyen Ayşegül Hanım ve sevgilisi Mete Deniz, geldikleri gibi sessiz sedasız ertesi gün ülkeyi terk ettiler. Çünkü kime sorduysam nerede olduklarını bilmediklerini söylediler. 10.5 yıl sonra siftah yapan Ayşegül Hanım, bence bunun devamını getirir!!!