kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ekim 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ULUSOY AİLESİ’NDE KAVGA 1995’E BAŞLADI Saffet Ulusoy, iki kardeş arasındaki kavganın 1995 yılına kadar uzandığını söyledi. Ulusoy şöyle konuştu: "Bir imparatorluk kolay kurulmuyor. Gerçek kardeş değillermiş. Anlaşamadık."

'Yılmaz büyük sözü dinlemedi, ayrılık için Haluk'a vekalet verdim'

UN Ro-Ro ile gazete sütunlarına taşınan tartışma Ulusoy Holding'teki bölünmeyi de ortaya çıkardı. Saffet Ulusoy ile kardeşi Yılmaz Ulusoy ayrılma noktasına gelirken, Saffet Ulusoy, "Bizim ailede örf ve adetlere göre büyüklerin lafı dinlenir, büyükler karar verir. Bizim Yılmaz büyük müyük tanımıyor. 55 milyon Euro'yu gördüler gidiyorlar. Ben artık onlarla konuşmaya tenezzül bile etmem. Bu eseri yaratan ben, satan onlar. Sanki paraları yok. Ama demek ki para birden gelince insanların ahlakı bozuluyor" dedi. Oğlu Haluk Ulusoy'a Holding'teki payların bölünmesi için vekalet verdiğini söyleyen Saffet Ulusoy, ayrılma sürecini oğlunun yürüteceğini dile getirdi.

'HALUK'U İSTEMEDİLER'
İki kardeş arasındaki ilk kavganın 1995'te başladığını anlatan Ulusoy, sözlerine şöyle devam etti: "Yılmaz geldi, 'Haluk Ulusoy şirkete girmesin, yoksa biz ayrılız' dedi. 'Bir protokol yaptık, 2000 yılında biz ayrılacağız' dediler. Sonra 2000 yılında geldiler, 'Biz yanlış yaptık ayrılmayız' dediler, ben de affettim. İki yıl önce hasta olunca Alican Ulusoy ile annesi geldi, yine ayrılmak istediler. 'Bir imparatorluk kolay kurulmuyor' dedim. Gerçek kardeş değillermiş."