kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Başbakan, Altındağ Belediyesi'nde şehit ailelerine verilen iftar yemeğine katıldı. Erdoğan daha sonra da Koçak ailesini ziyaret etti.

Şehit aileleriyle birlikte iftar yaptı

ANKARA
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geleneksel hale getirdiği, halkla birlikte iftar açma ve ev ziyaretlerini, tatilden döner dönmez başlattı. Erdoğan'ın ilk ziyaret semti, Ankara'da Altındağ ilçesi oldu.. Başbakan Erdoğan, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin şehit aileleri için verdiği iftar yemeğine katıldı. Erdoğan, Altındağ Belediyesi Su Tesisi'nde düzenlenen iftar yemeğine, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile geldi. Erdoğan, şehit aileleri ile oturdu ve su içerek iftarını açtı. Semtteki camide ezanın gereken zamandan 5 dakika sonra okunması dikkat çekti. Erdoğan'ın katıldığı iftar yemeği menüsünde, ezo gelin çorba, salata, mantarlı et sote, pirinç pilavı ve baklava yer aldı.

İKİ EVE KONUK OLDU
Erdoğan iftardan sonra Altındağ ilçesinin Karapürçek semtinde, 2 ayrı aileye konuk oldu. Erdoğan, Beşir Atalay ile Seval-Muammer Koçak çiftinin yaşadıkları gecekonduyu ziyaret etti. Muammer Koçak'ın 7 ay önce çalıştığı inşaattan düşerek, çalışamaz hale geldiğini öğrenen Erdoğan'ın, aileye yardım sözü verdiği öğrenildi. Erdoğan daha sonra Nihat Beldek'in oturduğu gecekonduyu ziyaret etti. Bu arada Erdoğan yarın AB üyesi ülkelerin büyükelçileri ile iftar yemeğinde bir araya gelecek.