kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Pınar'ın yüzüğü Yağmur'un anneannesinden yadigar

İLKER GEZİCİ
Önceki gün Suada'da nişan daveti veren Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ı dostları yalnız bırakmadı. Altuğ, nişanlısı Yağmur Atacan'ın anneannesinin yüzüğünü taktı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Pınar'ın yüzüğü Yağmur'un anneannesinden yadigar
Geçen hafta aile arasında sözlenen Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan önceki gün de Suada'da nişan daveti verdi. Aralarındaki yaş farkı nedeniyle haklarında sık sık 'ayrılacaklar' haberi çıkan çift, önümüzdeki yıl evlenip çocuk sahibi olacaklarını açıkladı. Suada'daki davet öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Altuğ "Örf ve adetlerimizde olduğu gibi Yağmur'un ailesi beni teyzemden istedi" diyerek parmağındaki yüzüğü gösterdi. Altuğ; yüzüğün Yağmur Atacan'ın anneannesinden annesine kaldığını ve onun da kendisine hediye ettiğini söyledi. Altuğ aile yadigarı olan bu yüzüğü kendi gelinine takmak için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.

SPOR GİYİNDİLER
Nişan töreninde spor giyinmeyi tercih eden Pınar Altuğ'un modacı Perihan Akı tarafından yapılan gümüş gri rengindeki elbisesi ile Atacan'ın kravatı aynıydı. Altuğ, Yağmur Atacan'dan uzun görünmemek için düz ayakkabı tercih etti. Çifti aralarında Ebru- Harun Tan, Didem Uzel, Deniz Seki ve Aysun Kayacı ile sevgilisi Ozan Güvendik'in da olduğu dostları yalnız bırakmadı.
Haberin fotoğrafları