kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Nazara gözlüklü koruma... Ece Gürsel üzerinde çok fazla nazar olduğunu, bu yüzden sürekli güneş gözlüğü taktığını söyledi. Gürsel "Böylece nazarlı gözlerin bakışlarından kendimi koruyorum" dedi.

Hıncal okudu 'yalın yaz' dedi

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
Ece Gürsel henüz çıkmamış şiir kitabının eleştirilmesine tepki gösterdi: 'Mankenden şair olmaz' gibi bir tavır takındılar. Hıncal sadece şiirlerimi yalınlıştırmamı istedi!..
Antalya'da Şebnem Schaeffer ile birlikte katıldığı gözlük defilesinden sonra ayağının tozuyla İstanbul'da bir gösteri izleyen Ece Gürsel, çıkaracağı şiir kitabıyla ilgili yapılan eleştirilerden rahatsızlık duyduğunu söyledi. Köşe yazarlarının 'mankenden şair olmaz' gibi bir tavır takındıklarını anlatan Gürsel, "Kitabım çıkınca benimle ilgili olumsuz yazı yazanların elleri titreyecek. Aslında üstüme geldiklerini sanıyorlar ama onları mahcup edeceğim" şeklinde konuştu. Şiir kitabını, doğum günü olan 11 Aralık'ta ya da 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çıkartmayı planlayan Gürsel, "Üniversite mezunuyum. Aldığım eğitimi kullanarak, hissettiklerimi ve duygularımı kattığım bir kitap hazırladım" dedi.

ŞİİRLERİM ESKİ SEVGİLİME
Hıncal Uluç'un kendisine kriterler koyduğu şeklinde çıkan haberlerin uydurma olduğunun altını çizen ünlü manken, şunları söyledi: "Ben ne yapmam gerektiğini biliyorum. Hıncal'dan sadece kitabımın isim babası olmasını istedim. O da kabul etti. Hıncal Uluç'un şiirlerim hakkında yorum yapması beni onore eder. Bana tek eleştirisi, 'uzun yazıyorsun, yalınlaştır' oldu." Ece Gürsel şiirlerini kendisinde yara bırakan eski sevgilisine yazdığını söyledi. n
Haberin fotoğrafları