kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kuveytli, 30 Ağustos'u % 30 indirimle kutladı

MENEKŞE ATASELİM
Kuveytli Al Shaya, Top Shop, Top Man ve Miss Selfridge mağazalarında Zafer Bayramı'na özel yüzde 30 indirim yapınca cirolar normalin 3 katına çıktı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kuveytli, 30 Ağustos'u % 30 indirimle kutladı
Ortadoğulu perakende grubu Al Shaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bünyesindeki hazırgiyim markaları Top Shop, Top Man ve Miss Selfridge'de indirim yaparak kutladı. 3 markanın Türkiye'deki tüm mağazalarında yüzde 30 indirim yaptığı uygulama, bayram dolayısıyla resmi tatilde olan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Yeni sezon ürünlerinin yanında zaten indirimde olan yazlıklara da ek bir indirim gelince mağazalara akın eden tüketiciler günlük satış miktarında önemli artışa neden oldu.

CİRO 3 KAT ARTTI
İndirim yapan markalardan Top Shop'un İstanbul Beyoğlu'ndaki şubesinde yoğun ilgi gören uygulama mağazanın normal günlerdeki cirosunu katlamasını sağladı. Mağaza yetkilileri, yüzde 30 indirimin gün ortasına kadar ciroyu normalin 3 katına çıkardığını ifade ederek özellikle yeni sezon ürünlerine büyük talep olduğunu kaydetti. Al Shaya, resmi tatillerde tek günlük indirim kampanyaları düzenlemeye bu yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda başladı. 19 Mayıs'ta da belirli markalarda yüzde 30 indirim yapan grup, tüketicilere bayram kutlaması jesti yapmanın yanında tatil gününde alışverişe yönelen kitleleri de hedef aldı. Al Shaya'nın bünyesinde Top Shop, Top Man ve Miss Selfridge'nin dışında Claire's, Clinique, Debenhams, Dorothy Perkins, Laura Ashley, M.A.C., Mothercare, River Island, Starbucks, Steve Madden, Stride Rite, Tammy, Body Shop, Tommy Hilfiger gibi markalar var.