kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Türkiye’ye de ürün gönderen yabancı internet sitelerinde, dünyaca ünlü tasarımcıların modellerini bulmak mümkün.

Tek tuşla eve bikini servisi

Tatile gitmeden önce alışverişe çıkmaya fırsatınız yoksa bikininizi internetten, üstelik indirimli fiyata satın alabilirsiniz..
Tatile gideceksiniz ve alışveriş yapmanız lazım. Her şeyden önce de bir bikini/mayoya ihtiyacınız var. Ama işler de öyle birikti ki çarşı pazar dolaşacak vaktiniz yok. O zaman tek çare kalıyor; alışverişinizi internetten yapmak. Masanızdan bile kalkmadan, yaz sezonunun en güzel tasarımları arasından, zevkinize uygun olanı seçip verdiğiniz adrese teslim edilmesini bekliyorsunuz sadece...

TÜRK İŞİ BİKİNİ
Bakabileceğiniz internet sitelerinin başında www.estore. com geliyor. Sitede, Türk tasarımcıların elinden çıkan, her biri özgün tasarım ürünü OYE bikinilerini bulabilirsiniz. OYE markası, bugüne kadar Türkiye'de sadece Beymen mağazalarında satılıyordu. Türk tasarımcıların yarattığı bikiniler, ilginç modelleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca www.ayyildiz.com.tr, www.zekitriko.com.tr internet adreslerinden de, bu markaların her ürününü kredi kartıyla satın almak mümkün. Seçeceğiniz bikini ve mayolarda indirim zamanını da takip edebilirsiniz. Tabii kredi kartına taksit seçeneğinden de yararlanabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları