kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

Ağlara 5 metrelik köpekbalığı takıldı
FOÇA
açıklarında avlanan balıkçı teknesinin ağlarına, ''Kaneme'' cinsi olduğu bildirilen, yaklaşık 5 metre uzunluğunda, 400 kilogram ağırlığında köpek balığı takıldı. Balığı yakalayan teknenin kaptanı Ünal Görgü, Kaneme cinsi köpek balıklarının kıyıdan en az 7 mil uzaklıkta yaşadıklarını, kıyıya bu kadar yaklaşmasının ise şaşkınlık verici olduğunu söyledi.

The Sun: Tatilde Marmaris'e gidin
İNGİLTERE'NİN
8 milyon tirajlı gazetesi The Sun iki sayfasını Marmaris'e ayırdı. Bir haftalık tatil için Marmaris'e gelen gazetenin yazarı Dave Morgan, "Yapışkan ve kokulu çamurla tembelce uzanmak cennet bir tatil için kulağa hoş gelmiyor olabilir ama bu benim müthiş anılar yaşamamı sağladı" diye yazdığı haberinde, alışveriş yapılacak bölgelerini, nasıl pazarlık yapıldığını, İztuzu plajındaki caretta carettaları okurlarına aktardı.

Okula kayıt için kâğıt havlu istediler
SİVAS'TA,
Muzaffer Sarısözen Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde, yeni kayıt yaptıracak öğrencilerden 1 paket kâğıt havlu ve 1 paket tuvalet kâğıdı getirmeleri isteniyor. Okulda derslerin sanata dayalı olması nedeniyle öğrencilerin resim, heykel gibi eserleriyle ilgili çalışma yaparken ve enstrüman kullanırken sürekli ellerini kullandıklarını belirten okul yetkilileri, bu nedenle öğrencilerin devamlı ellerini yıkamaları ve temizlemeleri gerektiğini kaydettiler.
Haberin fotoğrafları