kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Anna Demir, ölen işadamı eşi Yavuz Demir'in kuzeniyle girdiği ilişkiyle tanındı.

Ben hiç 'azgın teke' olmadım

Başak ÇOKAN / MAGAZİN
Ölen kuzeninin eşi Anna ile ilişkiye giren Teoman Demir hakkında yapılan 'azgın teke' yorumuna kızıp, "Hiçbir zaman böyle bir kavramın içinde yer almadım" dedi..
İşadamı Teoman Demir'in, geçen yıl ölen amcasının oğlu Yavuz Demir'in Rus eşi Anna ile ilişkisi, magazin dünyasını karıştırmaya devam ediyor. Bir eğlence mekânında görüntülenince Anna Demir'le ilişkisi ortaya çıkan Teoman Demir, hakkında gazetelerde yapılan "azgın teke" yorumuna tepki gösterdi.

KIZIM ALIŞACAK
60 yaşındaki Demir, "Ben azgın teke değilim. Hiçbir zaman da böyle bir kavramın içinde almadım" dedi. Demir, yeni doğum yapan kızı Hande Demir'in kendisine kızgın olduğunu fakat bunun geçici bir dönem olduğunu da belirtip, şunları söyledi: "Hande benim kızım, onun bu düşüncesine saygı duyuyorum. Fakat ben de çocuk değilim. Yaşımı başımı almış toplum içinde belli bir statüsü olan birisiyim. Bu yüzden kızım bana şimdi kızgın. Ama onun da bunu zamanla yeneceğini düşünüyorum. Etrafımdaki herkes istese de istemese de bu evliliği kabul edecek."
Haberin fotoğrafları