kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sadettin Saran, büyük aşk yaşadığı Hülya Avşar için Sezen Aksu'yla görüşüp albümü için yardım istedi. Hülya Avşar'ın albümü için kolları sıvayan Sezen Aksu, çok titiz bir çalışma yapacaklarını söylüyor.

İşte Saran-Sezen yemeğinin sırrı!

ESİN ÖVET
Sadettin Saran, baş başa balık yediği Aksu'ya sevgilisi Hülya Avşar'ın yeni albümünün prodüktörü olmasını teklif etti. Sezen, Avşar için besteler yapacak..
Albüm için devreye girdi
Magazin alemi geçtiğimiz hafta Sezen Aksu ile Sadettin Saran'ın Bebek Balıkçısı'nda baş başa yediği yemek haberiyle çalkalandı. Aksu ve Saran'ın sürpriz yemeğinin nedeni nihayet ortaya çıktı. Sevgilisinin yeni albümü yılan hikayesine dönüp bir türlü çıkmayınca Sadettin Bey devreye girdi ve yemekte Minik Serçe'ye; Avşar'ın albümünün prodüktörlüğünü yapmasını teklif etti.

Minik Serçe kolları sıvadı
Saran'ın teklifini kabul eden Sezen Aksu hemen kolları sıvadı. Ünlü sanatçı, en son 2002'de 'Aşıklar Delidir' adlı bir albüm çıkaran Avşar için yeni besteler yapacak. Kendi albümünden önce Avşar Kızı'nın albümünü hazırlayacak. Minik Serçe geçen yıl da Ajda Pekkan'ın albümünün süpervizörlüğünü yapmıştı.

Albümü yılan hikayesi oldu!
Aylardır bir türlü çıkamayan albümü için Sezen Aksu'nun desteğini alan Hülya Avşar beş yıl aradan sonra bomba gibi bir albüm çıkaracak.
Haberin fotoğrafları