kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yaşar Gaga

Çeşme günlüğü

'Minik Serçe'nin rakı-balık sefası
Yoğun konser programından fırsat bulup, hafta sonu Çeşme'ye kaçan 'Minik Serçe', önceki gece orkestra arkadaşlarıyla, Dalyan'daki bir restoranda rakı-balık keyfi yaptı. Gece boyunca birlikte şarkılar söyleyerek eğlenen Aksu ve ekibine, restorandaki diğer müşteriler de eşlik etti. Ünlü şarkıcı; basın danışmanı Yaşar Gaga ve müzisyen Ozan Doğulu'nun da olduğu yemeğin, gazeteciler tarafından görüntülenmesinden rahatsız oldu. Mekan sahibi ile gazeteciler arasında tartışma yaşandı.

Resmimizi çekerlerse ben de hesabı ödemem

Sevgilisiyle plajda 'atçılık' oynarken görüntülenen Yasemin Kozanoğlu'nun Çeşme tatili sürüyor. Önceki gece arkadaşlarıyla yemeğe çıkan Yasemin, mekana gazeteciler gelince çok sinirlendi. Fotoğrafları çekilirken yüzünü gizleyen Kozanoğlu, garsonları çağırarak, "Söyleyin beni çekmesinler. Yoksa hesabı ödemeden kalkarım" dedi. Daha sonra aniden masasından kalkan Yasemin, koşarak dışarı çıktı. Çok alkollü olduğu gözlenen sosyetik güzelin, 'atçılık oyunu' görüntüleri yüzünden annesinden azar işittiği öğrenildi.

Bodrum ile Çeşme arasında kaldılar!
Bir süredir Çeşme'de tatil yapan Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, plajlardaki samimi halleriyle 'ön balayı' havasındalar. Gündüzleri denizin tadını çıkaran çift, akşamları da Dalyan'da balık keyfi yapıyorlar. Önceki gece arkadaşlarıyla birlikte yemeğe çıkan çift, Çeşme'de mi yoksa Bodrum'da mı ev alacakları konusunda tatlı bir sürtüşme yaşadı. Gelecek yıl Çeşme'den ev almak istediğini söyleyen Yağmur Atacan, sevgilisinin "Bodrum benim daha hoşuma gidiyor" cevabı üzerine; "Evde erkeğin sözü geçer" diye espri yaparak ağırlığını koydu!

Teoman coşturdu
Rockçı Teoman, Çeşme Babylon'da hayranlarıyla buluştu. Sıcak havaya rağmen, sahneye kravatla çıkan Teo, başarılı bir performans sergiledi.
Haberin fotoğrafları