kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hacizli villası satılıyor

Canan YILMAZ / MERKEZ
Şarkıcı Fulden Uras'ın, bilirkişinin bir milyon YTL değer biçtiği haczedilen villası, eylülde açık artırmayla satılacak..
Şarkıcı Fulden Uras'ın, borçlarından dolayı haczedilen İstanbul Yeniköy'de ki villası için değer tespiti yapıldı. Ünlü şarkıcının, Tahir Paşa Evleri'nde bulunan lüks villası için bilirkişi, bir milyon YTL değer tespiti yaptı. Uras'ın, yapımında birinci sınıf malzeme kullanılan 430 metrekare kullanım alanlı tripleks villasının bahçesinde, tenis kortunun yanı sıra manolya ve çam ağaçları bulunuyor. Üzerinde üç ayrı haciz bulunan ev, bilirkişi tespitinin ardından önceki gün Sarıyer İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. Buna göre lüks villa ilk olarak 18 Eylül tarihinde söz konusu bedelin yüzde 60'ından açık arttırmaya sunulacak. Alıcı bulunamaması halinde bu kez 28 Eylül tarihinde yüzde 40'ından ihale edilecek.

EŞYALARINI ANNESİ KURTARDI
Uras, Taşdöken İkrazatçılık'a olan 125 bin ve İstanbul Alışveriş Merkezi Ltd. Şti'ne olan üç bin 201 YTL'lik borcu yüzünden icraya verilmişti. İcra işlemleri kapsamında kayıt altına alınan evdeki eşyalar üzerindeki haciz, Uras'ın annesinin yaptığı ödemeyle kaldırılmıştı.