kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sienna Miller

'Sienna Miller'a ayda 26 çanta gönderiliyor'

11.08.2007
* "Ünlülerin modaya etkisini ilk anlayan Versace'dir. 'Yemleme' de denilen ünlülere bedava ürün yollama yöntemini keşfeden de oydu. Şimdilerde ise Prada dışında her marka, ünlülere ürün yolluyor. Muccia Prada, 'ün'e tapmayan yegane tasarımcıdır. Yani üzerinde Prada gördüğünüz her kıyafet parasıyla alınmıştır."

* "Büyük markalar 'yemleme' için her sezon yüzlerce ürün ayırır. Halkla ilişkiler şirketleri, o markalarla fotoğraflarının çekileceğini umdukları kişilere bedava kıyafetler, çantalar gönderir."

* "Dünyada, bir markanın kaderini değiştirebilecek 10 kadın vardır: Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow, Madonna, Kate Moss, Cameron Diaz, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller, Uma Thurman, Scarlett Johansson ve Paris Hilton. Kylie Minogue ve Gwen Stefani daha çok 'trendy' insanlara hitap eder. Mischa Barton, Kirsten Dunst ve Olsen kardeşler da kampanyanıza az çok yardımcı olabilir."

* "Madonna pek kullanmadığı için ona çanta gönderilmez. Sienna Miller ise neredeyse her marka tarafından 'yemlenir'. Miller'ın ayda yaklaşık 26 çanta (2 bin ile 30 bin dolar değerinde) aldığı sanılıyor. Evine her hafta kıyafetler, ayakkabılar vs. dolu bir araba geliyor. Gwyneth Paltrow ise gelen ürünleri ne yapacağını bilemediği için arkadaşlarına dağıtıyor."
Haberin fotoğrafları