kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bodrum günlüğü

Su kuşu Kerem!
Ünlü oyuncu Kerem Alışık, yoğun geçen kış sezonunun yorgunluğunu Türkbükü'nde tek başına tatil yaparak atıyor. Neredeyse tüm zamanını denize girerek geçiren yakışıklı oyuncu, serin suların içinde çocuklar gibi eğleniyor.

Pareosu selülitlerini gizlemeye yetmedi!
Grek müziğin sevilen sesi Ziynet Sali, Bodrum'daki tatiline devam ediyor. Ünlü şarkıcı, gazetecilerle karşılaştığı her yerde pareosunu takıyor. Sali'nin bu tavrının nedeni birçok hemcinsiyle aynı! Selülitleriyle başı dertte olan ünlü şarkıcı, selülitlerinin görüntülenmesinden çok korkuyor.

Sevgilileriyle plaj keyfi yapıyorlar

Nurettin Hasman ve eski eşi Güliz Onursal'ın ikiz kızları Merve ve Mina Hasman, tatillerini Bodrum'da geçiriyor. İki kardeş, geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşlarıyla Bianca Beach'te eğlenirken objektiflere yakalandı. Sevgilileriyle el ele, göz göze bir tatil geçiren genç kızların son derece mutlu oldukları gözlerden kaçmadı.

Sert çifti aşk tazeledi
İşadamı Yurdal Sert ve eşi Ivana Sert, geçtiğimiz günlerde Göltürkbükü'ndeki Ev Beach'te düzenlenen bir partiye katıldı. Ünlü çift, mekandan ayrılırken samimi görüntüler sergiledi. Kendilerini bekleyen zodyağa doğru el ele ilerleyen ikili, bol bol öpüştü. Ivana, objektiflere gülümsemeyi de ihmal etmedi.

İbo'nun yeni işi kaptanlık!
İbrahimTatlıses yaz sezonunu çalışarak geçiren ünlülerden. İmparator, işten arta kalan zamanlarında 'İdo' adını verdiği kırmızı teknesiyle Türkbükü koylarını turluyor. Ünlü sanatçıya geçtiğimiz gün çıktığı tekne turunda yakın arkadaşı Aydemir Akbaş ve oğlu İdo da eşlik etti. Tatlıses ve Akbaş denize karşı rakı da içti.

'Kırmızı Başlıklı Pelin!
Altı yıl önce ayrıldığı eski eşi Varol Kaynar'la yeniden evlenen ünlü yapımcı Pelin Akad, Bodrum Ev Beach'te deniz sefası yaptı. Akad 'Kırmızı Başlıklı Kız'a benzetildi.

İşte yerli 'Tomb Raider'
Emre Ergani'nin sevgilisi Şebnem Işık, Bianca Beach'te keyif yaparken görüntülendi. Güzel avukat, sportif görüntüsüyle Angelina Jolie'nin oynadığı 'Lara Croft: Tomb Raider' filmindeki hallerini anımsattı.

Dans şovlaeğlendiler!
İşadamıOkan Tapansevgilisi ElifEdes'leBodrum'da tatilyapıyor. İkili,geçtiğimiz haftaBrezilyalıdansçıların BiancaBeach'te yaptıklarışova hayran kaldı.Gösteriyi büyükbir ilgiyle ünlü çift, mekandanson derecemutluayrıldı.
Haberin fotoğrafları